• 18 Ιανουαρίου, 2021

Σύλληψη στη Μύκονο για παραβίαση καραντίνας

 Σύλληψη στη Μύκονο για παραβίαση καραντίνας

Ένας άνδρας συνελήφθη στη Μύκονο για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Συνολικά 373 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας – μη τήρηση προβλεπόμενης απόστασης βεβαιώθηκαν χθες Παρασκευή 28 Αυγούστου σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλη την επικράτεια,

Συγκεκριμένα χθες πραγματοποιήθηκαν 57.138 σε όλη τη χώρα. Στη διάρκεια των ελέγχων βεβαιώθηκαν 13 παραβάσεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων και ιδιωτικών επιχειρήσεων (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας από το προσωπικό, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο, αποστάσεις τραπεζοκαθισμάτων, μη δήλωση ραντεβού και λίστας πελατών, κ.λπ.) και επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας σε έξι καταστήματα για υπεράριθμους πελάτες, από τα οποία (4) στην Κρήτη και από (1) στη Δυτική και Στερεά Ελλάδα.

Επίσης βεβαιώθηκε μία παράβαση για λειτουργία καταστήματος πέραν της 24:00 ώρας με επιβολή διοικητικού προστίμου 10.000 ευρώ και τριήμερη αναστολή λειτουργίας, στην Αττική και μία για μη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας PLF ( Passenger Locator Form ) από ταξιδιώτη.

Πηγή:νΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ