• 23 Ιουνίου, 2021

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών

 Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών

Σε τυχαίο έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς ένας οδηγός στην Ιόνια Οδό και στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν δέκα γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, άλλα 20 γραμμάρια αποξηραμένα φύλλα κάνναβης και ένας πλαστικός τρίφτης με υπολείμματα ναρκωτικού. Έτσι, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Σε άλλο περιστατικό ενα Ι.Χ. αυτοκίνητο κινείτο σε περιοχή της Κοζάνης με οδηγό έναν 30χρονο και συνεπιβάτιδα μία 20χρονη, κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Εορδαίας και της Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν το βράδυ της Τρίτης και το σταμάτησαν για να τους ελέγξουν.
Σύντομα διαπίστωσαν ότι οι δυο Έλληνες μετέφεραν… κοκτέιλ ναρκωτικών και συγκεκριμένα ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 96 γραμμαρίων και 22 χάπια που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών χωρίς ιατρική συνταγή, ενώ στην κατοχή του 30χρονου βρέθηκε κρυμμένη και ηρωίνη βάρους 1,44 γραμμαρίου. Το ζευγάρι συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.