• 21 Οκτωβρίου, 2020

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Βασίλη Χαλακατεβάκη για τη μάχη με τον καρκίνο

 Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Βασίλη Χαλακατεβάκη για τη μάχη με τον καρκίνο

Συγκλόνισε ο ηθοποιός Βασίλης Χαλακατεβάκης, σε συνέντευξή του, για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε.

Τι συμβαίνει με τον Κρατερό Κατσούλη; – Σε απόγνωση η Καραβάτου (vid)

«Έχω περάσει τις περιπέτειές μου, όπως και όλος ο κόσμος. Αλλά σημασία έχει να είσαι δυνατός, γερός, να ψάχνεσαι για να μην δημιουργηθεί πάλι πρόβλημα και να προχωράς. Μια φορά το χρόνο θα κάνω όλες τις εξετάσεις γιατί με αυτά τα πράγματα δεν παίζουνε. Είμαι πολύ συνεπής σε αυτό το κομμάτι και από τότε που νόσησα μέχρι τώρα είναι τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου” είπε ο ηθοποιός αναφερόμενος στην περιπέτεια της υγείας του.

“Έχω περάσει καρκίνο στο παχύ έντερο και μετάσταση στον πνεύμονα. Ευτυχώς ήταν χειρουργήσιμο, οπότε αντιμετωπίστηκε και σταμάτησε εκεί. Είναι 11 χρόνια τώρα… Την ώρα που το μαθαίνεις χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, αλλά από εκεί και πέρα δεν είπα ποτέ ‘γιατί σε μένα;’. Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε”.

Επιπλέον ο ηθοποιός δίνει δύναμη σε όσους μάχονται με τον καρκίνο. “Εγώ είμαι ένα παράδειγμα που δίνει κουράγιο στους ανθρώπους στο κομμάτι αυτό. Επειδή έχω πολλούς φίλους που έχουν το περάσει αυτό μετά από μένα και που τώρα είναι στην περιπέτεια και είμαι δίπλα τους και θα είμαι πάντα δίπλα τους, έχω πει ένα πράγμα, αισιοδοξία και παλεύουμε”, είπε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.