• 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Συγκίνηση: Ο καπετάνιος βάζει το Super Jet να υποκλιθεί στους κατοίκους της Σικίνου (vid)

 Συγκίνηση: Ο καπετάνιος βάζει το Super Jet να υποκλιθεί στους κατοίκους της Σικίνου (vid)

Μια ιδιαίτερη σχέση ενώνει το Super Jet με τα νησιά των Δυτικών Κυκλάδων και ιδιαίτερα με το νησί της Σικίνου. Στο λιμάνι της Αλοπρόνοιας ο καπετάνιος θέλησε να εντυπωσιάσει για ακόμα μια φορά και βρέθηκε με την πλώρη του πλοίου προς την προβλήτα, κάνοντας μια “υπόκλιση” στον κόσμο που είχε μαζευτεί για να αποχαιρετίσει τους δικούς του.

Στην συνέχεια ακολούθησε μια πιρουέτα με το πλοίο να κάνει στροφή 180 μοιρών.

Πραγματικά στενές οι σχέσεις μεταξύ επιβατηγών πλοίων και νησιωτών που τους… φέρνει ακόμα πιο κοντά όσο πλησιάζει ο χειμώνας. Πρόκειται για μια πραγματική ιεροτελεστία αποχαιρετισμού όσων φεύγουν από το νησί. Ένα ολόκληρο λιμάνι φώναζε από ενθουσιασμό και έκλαιγε από συγκίνηση. “Ένα τεράστιο respect στον καπετάνιο, που μέσα στο γενικότερο χαμό σκέφτηκε να κάνει κάτι τόσο μικρό αλλά τόσο μεγαλειώδες” έλεγαν ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους…

Μεταξύ άλλων ο τουριστικός πράκτορας του νησιού Παναγιώτης Κουντούρης αναφέρει οτι Sea Jet ολοκλήρωσε τα δρομολόγιά της για φέτος από και προς το λιμάνι του Πειραιά. “Εκ μέρους των κατοίκων της Σικίνου, σας ευχαριστούμε θερμά για την φετινή σας παρουσία και δίνουμε ραντεβού του χρονου το καλοκαίρι! Καλή συνέχεια με υγεία στα πληρώματα και στην εταιρεία.”

Η Υπόκλιση του καπετάνιου στο νησί των Κυκλάδων

Η Υπόκλιση του καπετάνιου στο νησί των Κυκλάδων

Gepostet von cyclades24.gr am Montag, 31. August 2020

Πηγή: cyclades24.gr