• 27 Ιουλίου, 2021

Συγχαρητήρια σε Τσιτσιπά και Σάκκαρη από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας,τον πρωθυπουργό και τον Αλέξη Τσίπρα

 Συγχαρητήρια σε Τσιτσιπά και Σάκκαρη από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας,τον πρωθυπουργό και τον Αλέξη Τσίπρα

Φωτό Αρχείου

Τα συγχαρητήριά τους στον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη εξέφρασαν με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως η πορεία τους είναι απόδειξη για το πόσα μπορεί να πετύχει κανείς με σπουδαίο ταλέντο, σκληρή δουλειά και αφοσίωση.

«Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά για τη συμμετοχή του στον τελικό του #rolandgarros, την πρώτη για αθλητή μας, αποτέλεσμα σπουδαίου ταλέντου και σκληρής δουλειάς. Είμαστε περήφανοι για τον Στέφανο και για τη Μαρία Σάκκαρη, που χαρίζουν μεγάλες στιγμές στον ελληνικό αθλητισμό!» αναφέρει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Τις ευχαριστίες του για την υπερηφάνεια που μας γέμισαν οι δυο μεγάλοι αθλητές εκφράζει ταυτόχρονα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά και στη Μαρία Σάκκαρη για την εκπληκτική τους παρουσία στο #RolandGarros. Η πορεία σας είναι απόδειξη του πόσα μπορεί να πετύχει κανείς με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Μπράβο και στους δύο! Μας γεμίσατε υπερηφάνεια!» αναφέρει ο πρωθυπουργός.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα: