• 27 Ιουλίου, 2021

Survivor: Το ποσό που θα δωρίσει ο Ασημακόπουλος στα παιδιά με καρκίνο (vid)

 Survivor: Το ποσό που θα δωρίσει ο Ασημακόπουλος στα παιδιά με καρκίνο (vid)

Να δωρίσει τα χρήματα που κέρδισε από το Survivor σε παιδιά με καρκίνο ζήτησε από τον ΣΚΑΪ ο Γιώργος Ασημακόπουλος λίγο μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι.

Χθες, λίγο μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιάνου πως είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το reality επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο, το επιβεβαίωσε κιόλας.

«Το ταξίδι τελείωσε εδώ. Το ήξερα ότι θα φύγω εγώ σήμερα. Καλή δύναμη στα παιδιά. Νιώθω ελεύθερος και συγκινημένος. Το Survivor με έκανε να υπερβώ τον εαυτό μου και να καταλάβει κι ο κόσμος ότι πίσω από μια εικόνα κρύβονται πολλά πράγματα, όπως αυτό που είχα αναφέρει αυτό με τον αδερφό μου κι αυτές τις ημέρες τον έβλεπα πιο έντονα. Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε και θέλω από τις απολαβές μου από εδώ στο παιχνίδι, να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο και σε κάποια ιδρύματα, που θα ασχοληθώ για Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί πρέπει να υπάρχει μια εξέλιξη και τα χρήματα να πάνε σε κάποιους ωραίους σκοπούς. Έχω περάσει κάποια οικογενειακά προβλήματα, με έχουν κάνει πιο δυνατό κι ένιωσα την ανάγκη να κάνω κάποια πράγματα.», ανέφερε χαρακτηριστικά.

mRNA: Είναι επικίνδυνα εμβόλια για τους νέους ; Αναστάτωση στις ΗΠΑ από τις δηλώσεις του Ρόμπερτ Μαλόουν στο Fox

Ο Ασημακόπουλος ήταν στο χαμηλό level των πληρωμών λαμβάνοντας ένα ποσό 500-1.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα παρουσίας του στον Άγιο Δομίνικο.

Άρα μετά από 26 εβδομάδες, το ποσό αυτό θα είναι κάπου μεταξύ 13.000 και 26.000, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως φτάνει περίπου τις 20.000.

Σε αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε και το bonus των 5.000 ευρώ που έδωσε ο Acun, αλλά θα πρέπει να αφαιρέσουμε την παρακράτηση που θα γίνει από την εφορία.

Συνολικό το καθαρό ποσό που θα βγάλει και θα δωρίσει στην μάχη ενάντια στον παιδικό καρκίνο, θα ξεπερνά τις 20.000 ευρώ.