• 5 Αυγούστου, 2021

Survivor: Τα σενάρια για τον τελικό μετά το κρούσμα κοροναϊού

 Survivor: Τα σενάρια για τον τελικό μετά το κρούσμα κοροναϊού

Ενα κρούσμα κοροναϊού έχει προκαλέσει αναστάτωση καθώς αναμένεται να επηρεάσει τη μεγάλη βραδιά του τελικού του Survivor. Συγκεκριμένα, ένας πρώην παίκτης βγήκε θετικός στo rapid test που του έγινε στην τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Αυτός ήταν και ο λόγος που στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” δεν εμφανίστηκε κανένας από τους Survivors, όπως είχε προγραμματιστεί, καθώς όλοι βρίσκονταν στο ίδιο σημείο και είχαν έρθει σε επαφή.

Ξεσπά η Ελένη Ράντου για την “εξευτελιστική αντίληψη για τις γυναίκες”

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες του STAR, θετικό βγήκε και το μοριακό τεστ που έκανε στη συνέχεια ο συγκεκριμένος παίκτης του Survivor, ενώ τα μοριακά τεστ των υπολοίπων βγήκαν αρνητικά.

Το γεγονός αυτό αναμένεται να επηρεάσει τη μεγάλη βραδιά του τελικού, ενώ υπήρξαν και φόβοι για αναβολή. Ωστόσο, όπως έγινε ξεκάθαρο, το σενάριο της αναβολής αποτελεί την έσχατη λύση.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, σε περίπτωση που και άλλοι Survivors βρεθούν θετικοί στον κορονοϊό, το επικρατέστερο σενάριο είναι αυτοί οι παίκτες να μη συμμετέχουν στη μεγάλη βραδιά. Σημειώνεται πως όλοι θα υποβληθούν και πάλι σε τεστ.