• 11 Μαΐου, 2021

Survivor: Πόσα βγάζουν Ελευθερίου, Τριαντάφυλλος και Παππάς

 Survivor: Πόσα βγάζουν Ελευθερίου, Τριαντάφυλλος και Παππάς

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης από το Survivor 4.

Η Ελευθερία Ελευθερίου ανήκε στους Διάσημους λαμβάνοντας κάθε βδομάδα μια υψηλή αμοιβή για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ήταν στη μέση της κλίμακας των αμοιβών των celebrities, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι κέρδιζε 4.000 με 4.500 ευρώ κάθε εβδομάδα.

Η γνωστή τραγουδίστρια έμεινε στον Άγιο Δομίνικο για τρεις μήνες, δηλαδή για 12 περίπου εβδομάδες, χωρίς να υπολογίζονται οι μέρες που οι παίκτες έμεναν σε ξενοδοχείο του νησιού πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Έτσι, υπολογίζεται ότι η Ελευθερία Ελευθερίου έφυγε από το “Survivor 4” με περίπου 54.000 ευρώ.

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη: Βρέθηκε στο σπίτι του επιστολή καταγγελία από το Αρσάκειο – Η απάντηση Μπαμπινιώτη

Ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς βρίσκονται πιο ψηλά στην κλίμακα των αμοιβών των Διασήμων του “Survivor 4”, ενώ το γεγονός ότι βρίσκονται ακόμη μέσα στο παιχνίδι, θα προσθέσει μερικές χιλιάδες ευρώ ακόμη στον λογαριασμό τους, ο οποίος ήδη έχει “αγγίζει” αστρονομικά νούμερα.

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος που είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες φέτος, παίρνει 6.000 ευρώ την εβδομάδα, επομένως υπολογίζεται ότι μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 72.000 ευρώ. Οι πληροφορίες θέλουν τον Αλέξη Παππά να παίρνει 5.500 την εβδομάδα, οπότε έχει “μαζέψει” 66.000 ευρώ έως τώρα.