• 18 Ιουνίου, 2021

Survivor: Η στιγμή της αποχώρησης του Τζέιμς

 Survivor: Η στιγμή της αποχώρησης του Τζέιμς

Έκπληκτοι έμειναν οι παίκτες του Survivor, καθώς ο James Καφετζής ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του, επιβεβαιώνοντας τα spoilers των τελευταίων ωρών.

Μετά την υπόδειξη των υποψηφίων προς αποχώρηση, που ήταν ο ίδιος από την ψηφοφορία κι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από τον Νίκο Μπάρτζη με την ατομική ασυλία, ο James Καφετζής διέκοψε την διαδικασία κι ανέφερε ότι έχει να κάνει μια ανατροπή: «Βρίσκομαι εδώ 5 μήνες και με τον φίλο μου τον Νίκο έχουμε περάσει τρελή πείνα, καταιγίδες, χαρές και λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά κι η δισκοκήλη μου στην μέση δεν μου επιτρέπει να κάνω αυτό που έκανα πάντα. Επίσης νομίζω ότι αρχίζω και χάνω το μυαλό μου με το Survivor, ξεχνώ αναμνήσεις από την έξω ζωή. Ο δρόμος είναι μακρύς και θέλω να αποχωρήσω σήμερα εγώ. Ξέρω ότι ο κόσμος με έχει στηρίξει αλλά για εμένα είναι το τέλος… Το μεγαλύτερο έπαθλο το κέρδισα κι είναι ο Νίκος.»

Νωρίτερα το τέλος στα sms, ανοίγει η μετακίνηση από νομό σε νομό – Τα “αυτογκόλ” επισπεύδουν τις αποφάσεις

Όταν ο Γιώργος Λιανός τον ρώτησε αν είναι η τελική του απόφαση, απάντησε θετικά κι ότι το σκέφτηκε ώριμα. Από την άλλη ο Νίκος λύγισε με αυτήν την ανακοίνωση λέγοντας ότι είναι πάνω από όλα η υγεία του κι ανταλλάσσοντας μπλούζες με τον φίλο του.