• 17 Μαΐου, 2021

Survivor: Η αποχώρηση που δίχασε το τηλεοπτικό κοινό

 Survivor: Η αποχώρηση που δίχασε το τηλεοπτικό κοινό

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor, το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Τριαντάφυλλος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Τζέιμς Καφετζής.

Οι τέσσερις παίκτες, δύο της κόκκινης και δύο της μπλε ομάδες, βγήκαν στην… σέντρα από τα δύο τελευταία συμβούλια του νησιού, την Μ. Δευτέρα και την Μ. Τρίτη.

Έτσι, ενώ οι Μπλε είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ηχητικά μηνύματα από τους αγαπημένους τους ανθρώπους κερδίζοντας το έπαθλο επικοινωνίας, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός έπρεπε να ανακοινώσει το όνομα εκείνου του παίκτη που θα έπρεπε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Αλέξης Παππάς είχε δηλώσει επανειλλημένως την έντονη επιθυμία του να αποχωρήσει από το Survivor ο Τζέιμς Καφετζής και ίσως αυτή να ήταν η στιγμή. Κάτι που σε καμία περίπτωση, όπως πρόδωσε στο συμβούλιο του νησιού, δεν θα ήθελε να συμβεί ο καλός του φίλος, Νίκος Μπάρτζης.

Λινού στο libre για τον εμβολιασμό των 30ρηδων με AstraZeneca: Είναι λάθος, όσο μεγαλώνει η ηλικία τόσο μικραίνει ο κίνδυνος θρόμβωσης

Ωστόσο, όχι, ο Τζέιμς Καφετζής αυτή την εβδομάδα κέρδισε την παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Εκείνος που συγκέντρωσε, λοιπόν, τις λιγότερες ψήφους από τους τέσσερις παίκτες που βρίσκονται στο Survivor από την πρώτη ημέρα ήταν ο… Κώστας Παπαδόπουλος ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα για να κάνει Πάσχα με τους δικούς του ανθρώπους.

Μια αποχώρηση που δίχασε το τηλεοπτικό κοινό καθώς μπορεί μεν ο ζαχαροπλάστης να συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και να οδηγήθηκε στην αποχώρηση, ωστόσο οι αντιδράσεις στο Twitter δείχνουν ότι ένας μεγάλος αριθμός χρηστών δυσαρεστήθηκε από την εξέλιξη των πραγμάτων…