• 30 Νοεμβρίου, 2020

Super League:Στο Χαριλάου το Άρης-ΑΕΚ

 Super League:Στο Χαριλάου το Άρης-ΑΕΚ

Από σαράντα κύματα πέρασε το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ, που είναι προγραμματισμένο να γίνει την Κυριακή, για την Super League.

Το ολικό lockdown που ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση, οδήγησε σε αναθεώρηση τη διοργανώτρια αρχή.

Τα νέα δεδομένα συνεκτιμήθηκαν και ύστερα από συνεννόηση με όλους τους αρμόδιους φορείς αλλά και τους συλλόγους, η Super League όρισε την αναμέτρηση στο γήπεδο του Άρη, αντί του γηπέδου της Λαμίας που είχε επιλεγεί, λόγω του αρχικού lockdown της Θεσσαλονίκης.

Οριστικό: Kαθολικό lockdown για ένα μήνα, λουκέτο σε γυμνάσια και λύκεια – Δηλώσεις Κικίλια

Η ανακοίνωση της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι δυνάμει της Δ1α/Γ.Π.οικ. 69919 Κοινής Υπουργικής Απόφασης της 2-11-2020 η οποία δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του αγώνα Άρης-ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, η Super League χθες 4/11/2020, εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους, σε συνεννόηση με όλους τους αρμόδιους φορείς και τις δύο ομάδες (διαθεσιμότητα γηπέδου, άρτια κατάσταση αγωνιστικού χώρου, χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο της περιοχής κ.α.), όρισε τον αγώνα στο Δ.Α.Κ. Λαμίας «Αθ. Διάκος».

Σήμερα, κατόπιν του διαγγέλματος του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και των διευκρινίσεων του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκου Χαρδαλιά και δεδομένου ότι πλέον ισχύουν κοινές προϋποθέσεις για όλα τα γήπεδα της χώρας, η Super League ενεργώντας άμεσα, ορίζει τον αγώνα Άρης-ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και ώρα 19:30».