• 18 Οκτωβρίου, 2021

Στους χώρους της ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας

 Στους χώρους της ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας

Στους χώρους της ΔΕΘ έφθασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ – Helexpo, παρουσία βουλευτών και τομεαρχών του κόμματος.

Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποδέχθηκε μπροστά από το κτίριο Διοίκησης ο πρόεδρος της ΔΕΘ Τάσος Τζήκας, ενώ κατά την άφιξή του παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Στη συνάντηση συμμετέχουν μεταξύ άλλων και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Δώρα Αυγέρη, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Χρήστος Γιαννούλης, Γιάννης Αμανατίδης, Σωκράτης Φάμελλος, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, καθώς και ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αλέξης Χαρίτσης.

“Μέσα σε λίγες ώρες έπαθε 30 με 40 ανακοπές – Έγινε έκρηξη θρομβώσεων ” – Τι είπε η σύζυγος του εισαγγελέα που πέθανε μετά τον εμβολιασμό του

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί στις 10.30 με το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΘ – Helexpo και στη συνέχεια θα περπατήσει στους χώρους της Έκθεσης, προκειμένου να ενημερωθεί για τις αλλαγές που προβλέπει το σχέδιο ανάπλασης του χώρου.

Στις 19.30 ο κ. Τσίπρας θα μιλήσει στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης, ενώ αύριο Κυριακή στις 13.00 θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.