• 25 Ιουνίου, 2021

Στον ΑΝΤ1 και το Μουντιάλ του 2022

 Στον ΑΝΤ1 και το Μουντιάλ του 2022

Περίπου ενάμιση χρόνο μετά το φετινό Euro, αυτό το καλοκαίρι, ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα και του Μουντιάλ του 2022, που θα διεξαχθεί από τον Νοέμβριο έως τον Δεκέμβριο εκείνης της χρονιάς στα γήπεδα του Κατάρ.

Όπως αναφέρει το κανάλι στην επίσημη ανακοίνωσή του, θα μεταδώσει τουλάχιστον 32 αγώνες της διοργάνωσης, ενώ όλοι θα είναι διαθέσιμοι ζωντανά μέσα από τις πλατφόρμες του. Το γεγονός αυτό αποτελεί, ταυτόχρονα, ήττα της ΕΡΤ που έχασε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση της FIFA.

Άγριες Μέλισσες: Πρωταγωνιστής πρώτης γραμμής “εισβάλλει” στο Διαφάνι

«Η εξασφάλιση των αποκλειστικών δικαιωμάτων προβολής για τη μεγαλύτερη παγκόσμια ποδοσφαιρική διοργάνωση, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά την ηγετική θέση του ΑΝΤ1 στην ελληνική τηλεοπτική αγορά. Η προβολή του Μουντιάλ 2022 είναι μια στρατηγική κίνηση του σταθμού, η οποία ενισχύει το όραμα του Προέδρου του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρή Κυριακού, να προσφέρει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας από όλα τα Media του Ομίλου. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο ΑΝΤ1 είναι το πρώτο ιδιωτικό κανάλι στην Ελλάδα που θα προβάλλει το πιο σημαντικό ποδοσφαιρικό γεγονός του κόσμου, δίνοντας σε όλους τους τηλεθεατές τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν τις κορυφαίες στιγμές από τα μεγαλύτερα αστέρια του ποδοσφαίρου, στη μεγαλύτερη αθλητική σκηνή», δήλωσε η γενική διευθύντρια της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, Στέλλα Λίτου.