• 23 Απριλίου, 2021

Στον ανακριτή ο ύποπτος που φέρεται να “γκρέμισε” τον αστυνομικό

 Στον ανακριτή ο ύποπτος που φέρεται να “γκρέμισε” τον αστυνομικό

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασαν σήμερα (12.03) μετά τις 9.30 το πρωί ο 30χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Φέρεται ως ο δράστης που έριξε τον 28χρονο αστυνομικό από την μηχανή του, αλλά και κάποιοι από τους συλληφθέντες για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

Ο 30χρονος, υποστηρίζει πως η εμπλοκή του στην υπόθεση προέκυψε μετά «από αναξιόπιστη και κακόβουλη καταγγελία – κατάθεση προσώπου», με το οποίο ο έχει διένεξη για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους. Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Παυλος Σαράκης αναφέρονται ακόμη τα εξής για τον 30χρονο: «Ουδέν άλλο αντικειμενικό στοιχείο υφίσταται στη δικογραφία που να τον εμπλέκει στο συγκεκριμένο βάρβαρο περιστατικό. Θα προσκομίσουμε στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές αμάχητα αποδεικτικά στοιχεία, που τεκμηριώνουν τη θέση του ότι ουδεμία σχέση έχει με τα διερευνώμενα θλιβερά συμβάντα».

Τέλος, ο κ. Σαράκης επισημαίνει στην ανακοίνωσή του πως ο εντολέας του «ισχυρίζεται και μπορεί να αποδείξει, ότι κατά τον επίμαχο χρόνο των γεγονότων βρισκόταν στη Δ. Αττική και όχι στη Νέα Σμύρνη. Ισχυρισμός που θα επιβεβαιωθεί και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και ειδικότερα από τον εντοπισμό της στιγματοθέτησής του [GPS] κατά τους επίδικους χρόνους».