• 1 Μαρτίου, 2021

Στόχος επίθεσης το μαγαζί του Μπουντούρη στο Μικρολίμανο – Η ανάρτηση που είχε προκαλέσει αντιδράσεις

 Στόχος επίθεσης το μαγαζί του Μπουντούρη στο Μικρολίμανο – Η ανάρτηση που είχε προκαλέσει αντιδράσεις

Άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους του μαγαζιού που διατηρεί ο Ολυμπιονίκης ιστιοπλοΐας, Τάσος Μπουντούρης, στο Μικρολίμανο.

Την ευθύνη για τα συνθήματα ανέλαβε με σχετική ανάρτηση σε γνωστή σελίδα του αντιξεουσιαστικού χώρου η Ομάδα Αγωνιστών από τις γειτονιές του Πειραιά με την ονομασία «ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑΣ».

Δημοσιογράφος καταγγέλλει πρώην υφυπουργό Άμυνας για σεξουαλική παρενόχληση!

Ο Τάσος Μπουντούρης είχε σχολιάσει στο Facebook «η βία κατά των γυναικών είναι υπέροχο πράγμα. Εάν υπερβούμε υπάρχει εισαγγελέας. Πού και πού θα πληρώσουμε την ποινή μας εμείς που φερόμαστε όμορφα στις γυναίκες αρκεί αυτές να είναι χαμηλοβλεπούσες, ταπεινές και ήρεμες».

Μετά τον χαμό, ωστόσο, που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, ο ίδιος τόνισε πως το σχόλιό του «ήταν απάντηση στην πιο πάνω ανάρτηση KAI MONO, ήταν ένα ειρωνικό σχόλιο που διακωμωδούσε την ελαφρότητα των άστοχων σχολίων».

Ωστόσο, μετά τον χαμό που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, ο ίδιος έσπευσε να τονίσει πως το σχόλιό του «ήταν απάντηση στην πιο πάνω ανάρτηση KAI MONO, ήταν ένα ειρωνικό σχόλιο που διακωμωδούσε την ελαφρότητα των άστοχων σχολίων».