• 1 Δεκεμβρίου, 2021

Στο υπουργείο οι αγρότες από την Κρήτη – Στο Σύνταγμα οι σταφιδοπαραγωγοί της Πελοποννήσου

 Στο υπουργείο οι αγρότες από την Κρήτη – Στο Σύνταγμα  οι σταφιδοπαραγωγοί της Πελοποννήσου

Έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων παραμένουν οι Κρητικοί αγρότες, καθώς αντιπροσωπεία τους πραγματοποιεί συνάντηση με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σίμο Κεδίκογλου.

Περισσότεροι από 1,500 αγρότες έφτασαν από νωρίς το πρωί στην Αθήνα για το προγραμματισμένο συλλαλητήριο στην Αθήνα και μια συνάντηση που προσδοκούσαν να έχουν στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο Υπουργός κ. Σπήλιος Λιβανός, όπως είχε προαναγγείλει, είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις και θα απουσίαζε και έτσι τελικά η συνάντηση έγινε με τον Υφουπουργό Σίμο Κεδίκογλου.

Λίγα λεπτά πριν τις 10 σε καλό κλίμα, όπως αναφέρει ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ηρακλείου, Μύρων Χιλιεντζάκης, ο κ. Κεδίκογλου συνάντησε τους αγρότες έξω από το Υπουργείο και στη συνέχεια εκπρόσωποι 25 αγροτικών φορέων από όλη την Κρήτη έγιναν δεκτή στην αίθουσα συνεδριάσεων όπου ο Υφυπουργός μαζί με στελέχη του Υπουργείο θα ακούσουν τα αιτήματα των αγροτών.

Τέλος από το 2030 τα ΙΧ με βενζίνη και diesel στην Ελλάδα – Ειδική ρύθμιση για ταξί και ενοικιαζόμενα

Mετά την σύσκεψη αναμένεται να πορευτούν προς το Σύνταγμα, όπου και θα συναντήσουν τους σταφιδοπαραγωγούς από τις σταφιδικές περιοχές της Πελοποννήσου.

Έξω από το υπουργείο βρίσκονται ενισχυμένες οι δυνάμεις της αστυνομίας και έχει σχηματιστεί φραγμός από δύο κλούβες.