• 18 Σεπτεμβρίου, 2021

Στο Ρέθυμνο ο Μητσοτάκης: “Στα χωριά να πείσουν ο ένας τον άλλον να εμβολιαστεί” (vids)

 Στο Ρέθυμνο ο  Μητσοτάκης: “Στα χωριά να πείσουν ο ένας τον άλλον να εμβολιαστεί” (vids)

Από το Σπήλι του δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου, όπου έφτασε πριν τις 09.30 το πρωί, ξεκίνησε τις προγραμματισμένες επισκέψεις του στην Κρήτη, σήμερα, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο δημοτικό πάρκινγκ του Σπηλίου, βρισκόταν ήδη από νωρίς η Κινητή Μονάδα Αιμοληψίας που έχει επιστρατευθεί, στην παρούσα φάση, για τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού. Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Μονάδα, προκειμένου παραστεί συμβολικά στη σημερινή διαδικασία των εμβολιασμών που πραγματοποιούνται μέσω του προγράμματος για τις ορεινές περιοχές. Κυρίαρχο σύνθημα της επίσκεψης του πρωθυπουργού στον ορεινό Δήμο του Αγίου Βασιλείου είναι «προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε, βγαίνουμε νικητές».

Ο κ. Μητσοτάκης συνοδεύεται από τον γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους, τη διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Ελένη Μπορμπουδάκη, τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη και τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννη Κεφαλογιάννη, ενώ στην πρωτεύουσα του δήμου Αγίου Βασιλείου τον υποδέχτηκαν εκπρόσωποι του κλήρου, βουλευτές και αιρετοί της Αυτοδιοίκησης. Δεν έλειψαν, φυσικά, και οι μαντινάδες!

Πηγή: cretalive.gr