• 22 Οκτωβρίου, 2020

Στο αέρα του CNN συνομιλίες της Μελανία – Τι λέει για Τραμπ, γιατί είναι έξαλλη (vid)

 Στο αέρα του CNN συνομιλίες της Μελανία – Τι λέει για Τραμπ, γιατί είναι έξαλλη (vid)

Η Μελάνια είναι αναστατωμένη με τα πικρόχολα σχόλια, πόσο μάλλον που έχει μπροστά της και τις ετοιμασίες για τα Χριστούγεννα! Και ποια είναι αυτά τα σχόλια; H Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ σε ηχητικό απόσπασμα το καλοκαίρι του 2018 -προϊόν παράνομης καταγραφής- εκφράζει την αγανάκτησή της για την κριτική που δέχονται οι Τραμπ για την πολιτική του Ντόναλντ να χωρίζει τις οικογένειες που περνούν παράνομα τα νότια σύνορα.

«Λένε πως είμαι συνεργός. Πως είμαι όπως εκείνος, τον υποστηρίζω. Δεν λέω αρκετά, δεν κάνω αρκετά», την ακούμε να λέει στις κασέτες που έγραψε η πρώην φίλη και σύμβουλός της, Stephanie Winston Wolkoff, πριν γράψει κι ένα βιβλίο για τη στενή τους σχέση («Melania and Me»).

Το υλικό παίχτηκε πρόσφατα και κατ’ αποκλειστικότητα στην εκπομπή του CNN «Anderson Cooper 360» και ηχογραφήθηκε όταν η Wolkoff είχε φύγει από τον Λευκό Οίκο.

«Σκίζομαι στη δουλειά για τις ανάγκες των Χριστουγέννων, αλλά ξέρεις, ποιον ενδιαφέρουν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια; Αλλά εγώ πρέπει να το κάνω, σωστά;».

Και συνεχίζει: «Εντάξει, και μετά θα το κάνω και θα πω ότι δουλεύω για τα Χριστούγεννα και σχεδιάζω πράγματα για τα Χριστούγεννα και εκείνοι θα πουν ‘‘ναι, αλλά τι γίνεται με τα παιδάκια που τα χωρίζετε από τις οικογένειές τους; … Γιατί δεν έλεγαν τίποτα όταν αυτά τα έκανε ο Ομπάμα;’’».

Η πολιτική Ομπάμα στην οποία αναφέρεται βέβαια τεχνηέντως η Μελάνια ήταν διαφορετική από του συζύγου της. Επί προεδρίας Ομπάμα, ο μόνος λόγος για να πάρουν τα παιδιά από μια οικογένεια μεταναστών ήταν να υπάρχουν σοβαροί λόγοι ανησυχίας για την υγεία του παιδιού.

Η νέα σύμβουλος της Πρώτης Κυρίας, Stephanie Grisham, κατακεραύνωσε σε ανακοινωθέν τη Wolkoff για τη δημοσιοποίηση του υλικού της παράνομης ηχογράφησης.

Σε άλλη κασέτα, ακούμε πάντως τη Μελάνια να αμφισβητεί το γεγονός ότι πολλοί μετανάστες αναγκάστηκαν να φύγουν από τις πατρίδες τους εξαιτίας του κινδύνου που διέτρεχαν.