• 27 Νοεμβρίου, 2021

Στην τρίτη θέση μεταξύ των ενημερωτικών σταθμών ανέβηκε το “Στο Κόκκινο 105,5”

 Στην τρίτη θέση μεταξύ των ενημερωτικών σταθμών ανέβηκε το “Στο Κόκκινο 105,5”

Κατά την περίοδο της πρωτόγνωρης κρίσης του νέου κορωνοϊού που συγκλόνισε, αλλά και ανησύχησε την παγκόσμια κοινότητα, ο «105,5 Στο Κόκκινο» άκουσε και κατανόησε την ανάγκη των ακροατών για έγκυρη και συνεχή ενημέρωση, βασισμένη στη δημοσιογραφική δεοντολογία, τη νηφαλιότητα και την επιστημονική επάρκεια, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται:

Ο «105,5 Στο Κόκκινο» ανέδειξε θέματα που αποσιωπήθηκαν, συντάχθηκε με τα αιτήματα των πολιτών και συμμετείχε δυναμικά στις κοινωνικές διεργασίες. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η Ημέρα Δράσης για την υποστήριξη των εργαζομένων στον πολιτισμό, στη διάρκεια της οποίας «πέρασαν» από τα μικρόφωνά του σταθμού σημαντικές φωνές του πληττόμενου κλάδου.

Το αποτέλεσμα ήταν να σημειωθεί μεγάλη αύξηση της ακροαματικότητάς του (3,1% επί των ακροατών την περίοδο 9 Μαρτίου με 15 Μαΐου από 2,2% το προηγούμενο δίμηνο). Ο «105,5 Στο Κόκκινο» κατατάσσεται πλέον στην 3η θέση ανάμεσα στους ενημερωτικούς σταθμούς της Αττικής.

Παράλληλα ο σταθμός μας εξακολουθεί να είναι το ραδιόφωνο με τους πιο πιστούς ακροατές, καθώς παραμένουν συντονισμένοι στη συχνότητα για πάνω από 3 ώρες (186 λεπτά) ημερησίως καθιστώντας τον, τον 1ο ραδιοφωνικό σταθμό σε διάρκεια ακρόασης με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη! Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, δίπλα στην κοινωνία και τις ανάγκες της.