• 9 Μαΐου, 2021

Στη Μόσχα ο Θεοχάρης για την επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού

 Στη Μόσχα ο Θεοχάρης για την επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού

Τη Μόσχα επισκέπτεται τις επόμενες ημέρες ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε τουριστικές αγορές υψηλού ενδιαφέροντος για τον ελληνικό τουρισμό, ενόψει του επικείμενου ανοίγματος για το 2021, όπου θα έχει σειρά επαφών με εκπροσώπους κρατικών και ιδιωτικών φορέων από τον κλάδο του τουρισμού στη Ρωσία.

Κοινό αντικείμενο συζήτησης σε όλες τις συναντήσεις είναι θέματα που αφορούν στον τουρισμό, στους κανόνες και στα πρωτόκολλα για το άνοιγμα της αγοράς και των συνόρων, αλλά και στην περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, ιδιαίτερα στον τουριστικό τομέα.

Την Παρασκευή, 16/04, ο κ. Χάρης Θεοχάρης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον κ. Christofor Alexandrovich Konstantinidi, Αναπληρωτή Επικεφαλής του τμήματος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού και Εθνικής Πολιτικής της Κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, καθώς επίσης και με τον κ. Δημήτρη Σαρακιανίδη, Επίτιμο Πρόξενο της Ελλάδας στο Σότσι, επενδυτή και Πρόεδρο της Ρωσικής Γεωγραφικής Εταιρείας.

Κατά την παραμονή του στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, ο Υπουργός Τουρισμού θα συναντηθεί με τον Έλληνα Πρόξενο στη Μόσχα, με Έλληνες ομογενείς, Ρώσους αξιωματούχους και επενδυτές, με τον Έλληνα προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας κ. Δημήτρη Ιτούδη, αλλά και με τον ιδιοκτήτη της ομάδας.