Στη δημοσιότητα ο διάλογος Λιγνάδη – Ανακρίτριας: Δεν γνωρίζω… αρνούμαι όλες τις κατηγορίες, δεν έχω ιδέα, δεν έχω ενημερωθεί

 Στη δημοσιότητα ο διάλογος Λιγνάδη – Ανακρίτριας: Δεν γνωρίζω… αρνούμαι όλες τις κατηγορίες, δεν έχω ιδέα, δεν έχω ενημερωθεί

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης κατηγορείται για βιασμούς ανήλικων αγοριών και μετά την κατάθεση στην ανακρίτρια κρατείται σε κελί στον έβδομο όροφο του κτηρίου της ΓΑΔΑ. Η εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκάλυψε τον διάλογό του με την ανακρίτρια.

  • Ανακρίτρια: «Κύριε Λιγνάδη υπάρχει ένταλμα σε βάρος σας. Κατηγορείστε για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή… Τα καταγγελλόμενα αποτυπώνονται σε δυο μηνύσεις που έγιναν εις βάρος σας στην καταγγελία. Γνωρίζετε επ’ αυτών;»
  • Δημήτρης Λιγνάδης: «Όχι κυρία ανακρίτρια. Δεν έχω γνώση. Δεν ξέρω. Πέρα απ’ όσα ακούγονται ως φήμες… δεν γνωρίζω για μηνύσεις».
  • Ανακρίτρια: «Υπάρχουν δύο. Καταγγέλθηκαν τελεσμένα αδικήματα βιασμού κατά συρροή, το δεύτερο είναι το 2010. Πρόκειται για (αναφέρει στοιχεία των καταγγελιών). Γνωρίζετε κάτι επ’ αυτών; Επί των καταγγελιών; Είναι βαρύτατες οι κατηγορίες αυτές; Κύριε Λιγνάδη…»
  • Δημήτρης Λιγνάδης: «Όχι δεν γνωρίζω… Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες. Δεν έχω ιδέα. Δεν έχω ενημερωθεί… Έθεσα εαυτών αμέσως στη διάθεσή σας. Γι’ αυτό και παρουσιάστηκα αμέσως μετά την έκδοση του εντάλματος. Δεν είχα ή έχω να κρύψω κάτι. Είμαι ειλικρινής απέναντί σας σε όλη αυτήν την ιστορία. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα, ούτε να κρυφθώ, ούτε να διαφύγω, ούτε κάτι άλλο».

Παναγιώτης Δρίβας