• 29 Ιανουαρίου, 2022

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Χάθηκε η κάρτα SIM από το κινητό του

 Στάθης Παναγιωτόπουλος: Χάθηκε η κάρτα SIM από το κινητό του

Αποσπάσματα από τα όσα είπε στις ανακριτικές αρχές ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για τα ροζ βίντεο στο διαδίκτυο εν αγνοία των ερωτικών του συντρόφων μεταδόθηκαν από τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, φέρεται να υποστήριξε ότι πριν από 6-7 χρόνια ανέβασε δύο ροζ βίντεο στο διαδίκτυο, έχοντας όμως καλύψει τα πρόσωπα των συντρόφων του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες είπε επίσης ότι «κατέβασε» τα πάντα από το διαδίκτυο το 2019. 

Η “στροφή” του ΚΙΝΑΛ για PCR και rapid- Πιο κοντά στην πρόταση Γεωργιάδη- Τι ισχύει στην Ευρώπη

Υποστήριξε μάλιστα ότι λυπάται πολύ και ότι δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του, αναφέροντας ότι έχει επισκεφθεί και ψυχίατρο. «Λυπάμαι και ντρέπομαι, ζητώ συγγνώμη, δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου» φέρεται να δήλωσε, ενώ ανέφερε ότι επισκέφθηκε ψυχίατρο, που διέγνωσε μια παρεκκλίνουσα συμπεριφορά, ωστόσο δεν έκανε συνεδρίες. 

Σημείωσε δε ότι δεν είχε οικονομικό όφελος από την ανάρτηση των ροζ βίντεο στο διαδίκτυο.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από έρευνες των αρχών στο σπίτι του 58χρονου πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα», η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάσχεσε -ανάμεσα σε άλλα- και το κινητό τηλέφωνο του. Ωστόσο, σε αυτό δεν υπήρχε η κάρτα SIM… Γεγονός που προβληματίζει τόσο τις Αρχές, όσο και τα θύματα, και αποδίδεται σε δύο πιθανά ενδεχόμενα:

  • Είτε δεν είναι το κινητό που χρησιμοποιούσε.
  • Είτε την αφαίρεσε για να μη φαίνεται η μεταφορά δεδομένων, η επίσκεψη σε ιστοσελίδες ή η ανάρτηση υλικού.

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1 και ALPHA