• 29 Ιανουαρίου, 2022

“Σταματήστε να ψάχνετε τα ροζ βίντεο” λέει η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

 “Σταματήστε να ψάχνετε τα ροζ βίντεο” λέει η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Νέα τοποθέτηση από την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία τονίζει ότι κάποιοι αναζητούν τα «ροζ» βίντεο στο διαδίκτυο.

«Είναι ανήθικο και στην ουσία συντελούν και αυτοί σε μια παράνομη πράξη, αναζητώντας και παρακολουθώντας παράνομο υλικό», τόνισε, μεταξύ άλλων.

Καταγγελία Μπιμπίλα για ηθοποιό που εκβιάζει γκέι παντρεμένους άνδρες

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου σημείωσε: «Βλέπω ότι κάποια σάιτ δημοσιεύουν στιγμιότυπα από βίντεο και φωτογραφίες του Στάθη. Δεν θεωρώ ότι αυτό είναι δημοσιογραφία οπότε δεν έχω να πω κάτι περαιτέρω. Πρέπει να σταματήσουν να ψάχνουν τα βίντεο γιατί είναι ανήθικο και στην ουσία συντελούν και αυτοί σε μια παράνομη πράξη, αναζητώντας και παρακολουθώντας παράνομο υλικό.

Αισθάνομαι απαίσια και ένας λόγος που δεν ήθελα να πάρει διαστάσεις το θέμα είναι αυτός. Φοβάμαι μην διαρρεύσουν ξανά βίντεο και μάλιστα αυτή τη φορά γνωρίζοντας ότι είμαι εγώ που έχω κάνει την καταγγελία. Σε όσα έχουν δημοσιεύσει αυτοί που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι, δηλώνω ότι δεν είμαι εγώ και απ’ όσο ξέρω δεν υπάρχει τέτοια φωτογραφία από προφίλ του Στάθη. Δεν έβαζε ποτέ ολόκληρα πρόσωπα, πάντα τα έκοβε κάπως. Απλά είδα ότι και στην αναζήτηση στο Google το “Στάθης Παναγιωτόπουλος ροζ βίντεο” είναι πάνω-πάνω. Οπότε είναι τραγικό ότι κάποιοι το ψάχνουν. Ευχαριστώ και εσάς και όλο το κανάλι για τη σωστή δημοσιογραφική σας έρευνα».