Στα πρόθυρα αυτοκτονίας 14χρονη – θύμα σχολικού εκφοβισμού

 Στα πρόθυρα αυτοκτονίας 14χρονη – θύμα σχολικού εκφοβισμού

Την παραδειγματική τιμωρία των υπαίτιων και πρωταγωνιστών της κόλασης που ζει η σήμερα 14χρονη κόρη της εδώ και δύο χρόνια περιμένει στις 3 Μαρτίου, οπότε και αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεσή της, η μητέρα μίας μαθήτριας που κινείται στο φάσμα του αυτισμού.

Όπως εξήγησε η μητέρα της 14χρονης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, όταν το παιδί της ήταν 12 ετών ξεγελάστηκε από κάποιους συμμαθητές της και φωτογραφήθηκε με αφέλεια σε επίμαχα γυμνά σημεία σώματός της σε μία παιδική χαρά, με αποτέλεσμα κάποιοι να ανεβάσουν αργότερα το υλικό σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και πορνογραφικές ιστοσελίδες.

Αυτά σύντομα κυκλοφόρησαν στο σχολείο της καθώς διάφοροι συμμαθητές της τα ανέβαζαν σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και τα έδειχναν ακόμη και στους καθηγητές με αποτέλεσμα η έφηβη να γίνει ο περίγελος της μικρής σχολικής κοινότητας και να φθάσει στα πρόθυρα αυτοκτονίας.

Η μητέρα της μαθήτριας περιέγραψε μιλώντας στο Mega το ψυχολογικό μαρτύριο που ζει το παιδί της εδώ και δύο χρόνια και το οποίο δεν σταμάτησε ούτε και με την αλλαγή σχολείου.

Προειδοποίησε δε πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω μέχρις ότου τιμωρηθούν όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι για το μαρτύριο που αντιμετωπίζει η κόρη της.

Βαγγέλης Μαρινάκης