• 24 Οκτωβρίου, 2021

Σπύρος Μπιμπίλας: Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραμένει φίλη μου

 Σπύρος Μπιμπίλας: Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παραμένει φίλη μου

Στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Στούντιο 4» εμφανίστηκε σήμερα το απόγευμα ο Σπύρος Μπιμπίλας και μίλησε για την φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την συνάδελφό του, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Υπενθυμίζεται ότι η ανάρτησή του σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τους χρήστες του διαδικτύου και όχι μόνο.

«Υπήρξαν άνθρωποι οι οποίοι μου είπαν να κατεβάσω αμέσως την ανάρτηση. Δεν είμαστε στην εποχή του μακαρθισμού, δεν κλονίζεται η φιλία», υποστήριξε και πρόσθεσε:

«Ξέρετε πόσα χρόνια την γνωρίζω την Ελισάβετ; Την ξέρω πριν γίνει ηθοποιός και, μάλιστα, εγώ την είχα προτρέψει να πάει στη σχολή υποκριτικής, στην οποία είχα πάει κι εγώ. Όταν είναι ποινικά αδικήματα, οι φιλίες κλονίζονται. Όταν υπάρχει μία διάσταση απόψεων, μπορείς να κάνεις τον άλλον να καταλάβει το λάθος του. Έχω μεγάλο πρόβλημα με αυτούς που θέλουν να ρίξουν ανθρώπους στον καιάδα».

Έπειτα, συνέχισε, τονίζοντας: «Είπε κι η Βάνα Μπάρμπα κι η Μαρία Ιωαννίδου, αλλά με την Ελισάβετ έγινε το μεγάλο σύστριγκλο».

«Μιλήσαμε με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Δεν μπορώ να σας πω τώρα τι είπαμε, αλλά όταν είσαι με κάποιον φίλος για πολλά χρόνια… Δεν μπορώ να διαγράψω την φίλη μου, η οποία είπε κάτι που δεν συμφωνώ. Παραμένει φίλη μου», εξήγησε ο Σταύρος Μπιμπίλας, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του.