• 16 Μαΐου, 2021

Σπίρτζης: Στο έλεος του Θεού και της πανδημίας οι αστυνομικοί

 Σπίρτζης: Στο έλεος του Θεού και της πανδημίας οι αστυνομικοί

¸

“Επί δύο σχεδόν χρόνια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα στελέχη της ΝΔ μιλούν, δήθεν, εξ ονόματος των Ελλήνων αστυνομικών, λες και τους ανήκουν, ενώ ταυτόχρονα και διαρκώς, αναδεικνύεται η εγκατάλειψη των αστυνομικών από την κυβέρνηση, που αδιαφορεί επιδεικτικά τόσο για τις συνθήκες άσκησης του έργου τους ως εργαζόμενοι όσο και για την προστασία της ίδιας τους της ζωής”, τονίζει σε ανακοίνωσή του, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης.

Απόδειξη, συνεχίζει ο κ. Σπίρτζης, “γι’ αυτό είναι ότι ακόμη και τώρα που ξεκίνησε η διάθεση των «self tests» στα φαρμακεία της χώρας, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει συμπεριλάβει τους αστυνομικούς στους δικαιούχους”.

“Για ακόμη μία φορά, είναι προφανής η “αγάπη” της κυβέρνησης προς την Ελληνική Αστυνομία, όπως είχαμε τονίσει και στην από 5.2.2021 ανακοίνωσή μας, που αφορούσε στην ακύρωση τον εμβολιασμών των αστυνομικών και την αναμονή μέχρι να διαταχθούν”, προσθέτει.

Αφήνουν στο έλεος του Θεού, σύμφωνα με τον κ. Σπίρτζη, την υγεία των αστυνομικών της χώρας, την ίδια ώρα που τους χρησιμοποιούν για την εξυπηρέτηση πολιτικών σχεδιασμών.