• 16 Οκτωβρίου, 2021

Σπαρακτικές στιγμές: Η Ρόδος “αποχαιρετά” τη Δώρα (vid)

 Σπαρακτικές στιγμές: Η Ρόδος “αποχαιρετά” τη Δώρα (vid)

Το “τελευταίο αντίο” στην άτυχη Δώρα βρίσκεται σε εξέλιξη στη Ρόδο. Πολλοί συγγενείς και φίλοι της αδικοχαμένης καθηγήτριας επέλεξαν να ντυθούν στα λευκά, ενώ άσπρο είναι και το φέρετρό της, όπως φαίνεται στο βίντεο του newsit.gr.

 Το ξέσπασμα του αδελφού της Δώρας

Ξέσπασε ο αδερφός της άτυχης Δώρας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο από τον σύντροφό της. Όπως είπε στον ΑΝΤ1, «δεν ασχολούμουν με τα προσωπικά της τα τελευταία χρόνια» και πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι «ο δράστης θα έπρεπε να είναι σε ψυχιατρική κλινική». Σύμφωνα με τον αδελφό της «σε κάθε φασαρία που γινόταν μεταξύ τους, εκείνος ανακάτευε την οικογένειά μας».

Όπως εξήγησε, «προσπαθούσε να συμμαχήσει με τους γονείς μου για να τα βρει η αδελφή μου μαζί του, ενώ η αδελφή μου δεν το έκανε αυτό. Το αρσενικό στη σχέση ήταν η αδελφή μου. Έλεγε στους δικούς μου «να της πείτε ότι το σπίτι της είναι εκεί, μαζί μου, όχι εδώ».

Ο αδελφός της υποστήριξε ότι «είναι δύσκολη ημέρα για την οικογένειά μας. Είναι δολοφονία, ούτε ατύχημα, ούτε τίποτα άλλο. Δεν με νοιάζει τι έκανε με τη δική του ζωή, εκείνη τι του έφταιξε».

Συμπλήρωσε ακόμη ότι «η Δώρα ήταν πολύ ανώτερή του. Είχε δυναμισμό και αυτό δεν άντεξε».