Σούζη – “Όλοι οι μετεωρολόγοι πέσαμε μέσα”

 Σούζη – “Όλοι οι μετεωρολόγοι πέσαμε μέσα”

Το επιχείρημα ότι οι μετεωρολόγοι δεν είχαν ενημερώσει για την ταχύτητα και την σφοδρότητα της κακοκαιρίας «Ελπίδα» δεν βρίσκει σύμφωνους τους ίδιους τους μετεωρολόγους.

Ο Άρης Πορτοσάλτε στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο και ενώ είχε στη γραμμή τη Χριστίνα Σούζη για τον καιρό, της ανέφερε ότι στο Μαξίμου θεωρούν ότι μόνο εκείνη έπεσε μέσα αλλά δυστυχώς έχουν σύμβαση με την ΕΜΥ και όχι με εκείνη.

Abacus Research – “Έκρηξη” από τον ΣΥΡΙΖΑ για την πρωτοεμφανιζόμενη εταιρεία – Ποιο είναι το προφίλ της

Είπε ο Άρης Πορτοσάλτε: «Διάβασα χθες στο iefimerida και προφανώς δεν το έβγαλαν από το μυαλό τους κάποιος τους το είπε από το Μαξίμου, ότι στο Μαξίμου λένε, ότι μόνο η Σούζη τον έπιασε τον καιρό αλλά τι να κάνουμε που εμείς έχουμε σύμβαση με την ΕΜΥ και όχι με την κα. Σούζη».

«Όλοι οι μετεωρολόγοι πέσαμε μέσα και λέγαμε τα ίδια. Μπορεί εγώ να έπιασα την ώρα. Όταν βγάζει η ΕΜΥ την Κυριακή το μεσημέρι πρόγνωση που λέει για τη Δευτέρα χιονοπτώσεις  που θα είναι περισσότερες από το μεσημέρι και μετά. Άρα έδινε χιονοπτώσεις όλη την ημέρα. Η πρόγνωση της ΕΜΥ έδινε χιονοπτώσεις για την Αττική όλη την ημέρα. Τέλος, τίποτε άλλο. Θέλει πολύ κόπο για να το καταλάβεις αυτό το πράγμα;»απάντησε η ίδια.

Και συνέχισε λέγοντας ότι η ΕΜΥ ήταν εντάξει στις προγνώσεις της, και ότι «όλοι ξέραμε ότι θα έρθει λίγο νωρίτερα. Το απόγευμα της Κυριακής όλοι ξέραμε ότι το χιόνι θα έρθει νωρίτερα».

Μανώλης Δράκος