• 30 Νοεμβρίου, 2021

Σοκαριστικό βίντεο από την δολοφονική επίθεση φασιστών σε μετανάστες στην Κοκκινιά (vid)

 Σοκαριστικό βίντεο από την δολοφονική επίθεση φασιστών σε μετανάστες στην Κοκκινιά (vid)

Το βίντεο ντοκουμέντο έφερε στη δημοσιότητα το Mega και σε αυτό καταγράφεται η προσπάθεια εισβολής των φασιστών σε σπίτι, όπου είχαν διαφύγει τα θύματά μετά τον άγριο ξυλοδαρμό τους. Η ρατσιστική επίθεση κατά μεταναστών εργατών έγινε στην Παλιά Κοκκινιά και το μένος με το οποίο η φασιστική ομάδα κυνηγούσε τα θύματά της καταγράφεται στο εν λόγω βίντεο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ΚΕΕΡΦΑ περίπου 15 φασίστες επιτέθηκαν στους τρεις Πακιστανούς στην πλατεία Αγίας Σωτήρας, τραυμάτισαν τον έναν, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ κυνήγησαν τους άλλους δύο και επιχείρησαν να εισβάλουν στο φιλικό τους σπίτι, στο οποίο είχαν βρει καταφύγιο.

Τα δύο θύματα είχαν καταφύγει στην ταράτσα για να γλιτώσουν από το ρατσιστικό μένος της συμμορίας.

Τα θύματα θα υποβάλουν μήνυση, όπως δήλωσε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου για το περιστατικό ο δικηγόρος Δημήτρης Ζώτος, ενώ η ΚΕΕΡΦΑ καλεί σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο την Τρίτη 2 Νοέμβρη στις 6.30μμ στην πλατεία Αγίας Σωτήρας στην Κοκκινιά.

Ρατσιστική επίθεση φασιστοειδών κατά μεταναστών στην Παλιά Κοκκινιά:

Την Τετάρτη 27 Οκτώβρη στις 9μμ ομάδα δεκαπέντε φασιστοειδών επιτέθηκε και τραυμάτισε τρεις μετανάστες εργάτες από το Πακιστάν στην πλατεία Αγίας Σωτήρας, στην οδό Θηβών. Πρώτα τους χτύπησαν στην Πλατεία πλησιάζοντας τους και φωνάζοντας “Πακιστανοί πουτάνες θα σας σκοτώσουμε όλους”. Έπιασαν και χτύπησαν τον Αλι Ρεζά στο κεφάλι με μπουκάλι. Λιποθύμησε και αργότερα τον παρέλαβε ασθενοφόρο με την βοήθεια γειτόνων. Δύο άλλοι μετανάστες που βρίσκονταν εκεί φοβήθηκαν όταν είδαν να κρατάνε μαχαίρια οι φασίστες και έτρεξαν και μπήκαν στο σπίτι τους. Τους καταδίωξαν και εισέβαλαν στο σπίτι σπάζοντας την πόρτα και κυνηγώντας τους. Κατέφυγαν στην ταράτσα για αρκετή ώρα όπου και δεν τους εντόπισαν.

Οι φασίστες είχαν μηχανές και γυρνούσαν επί τρεις ώρες(!) στην περιοχή.

Η πολιτική της κυβέρνησης που κάνει πλάτη στους φασίστες έχει αποθρασύνει τα φασιστοειδή. Αυτή η επίθεση έρχεται λίγες μέρες μετά την απελευθέρωση του χρυσαυγίτη Πατέλη.

Δεν θα αφήσουμε τα τάγματα εφόδου να ξαναβγούνε στις γειτονιές του Πειραιά, στις γειτονιές του Παύλου Φύσσα.

Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές.

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ “Η ΕΝΟΤΗΤΑ”