• 16 Ιουνίου, 2021

Σκορδά: Η απάντηση στην χυδαία επίθεση που δέχτηκε από τον Snik

 Σκορδά: Η απάντηση στην χυδαία επίθεση που δέχτηκε από τον Snik

Στον Snik απάντησε η Φαίη Σκορδά μέσα από τον αέρα της εκπομπής της μετά την αήθη επίθεση που εξαπέλυσε εις βάρος της ο γνωστός ράπερ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Snik αντέδρασε έντονα για ένα ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο “Πρωινό” τη Δευτέρα το πρωί, σύμφωνα με το οποίο πέρασε το Σαββατοκύριακο στη Τζια με γοητευτική συνοδό. Μάλιστα, ανέβασε βίντεο στα stories του στο Instagram, όπου βρίζει με χυδαίες εκφράσεις τους συντελεστές της εκπομπής:

Με αφορμή το βίντεο με τις δηλώσεις της πολιτεύτριας της ΝΔ Αφροδίτης Λατινοπούλου που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η Φαίη Σκορδά έκανε ένα καυστικό σχόλιο “φωτογραφίζοντας” τον Snik.

“Φωτιές” άναψαν οι δηλώσεις Μητσοτάκη – Γιατί η Κατεχάκη διστάζει να συγκρουστεί κατά μέτωπο με το οργανωμένο έγκλημα

“Ξαφνικά τώρα να μην μπορούμε να πούμε και τη γνώμη μας γιατί ο οποιοσδήποτε μπορεί να βγει και να αρχίσει να λέει διάφορα, να κάνει διάφορα… Και λες, τι να κάνω τώρα; Να απαντήσω, να μην απαντήσω, να κάνω μηνύσεις, να μην κάνω μηνύσεις; Δεν ασχολείσαι γιατί ο καθένας, από τις επιλογές του, από τον τρόπο ζωής του, από τα λεγόμενά του, από τον τρόπο που συμπεριφέρεται, κρίνεται. Και είμαστε οι επιλογές μας, εν τέλει” είπε η παρουσιάστρια.