• 18 Ιουνίου, 2021

Γλυκά Νερά: Σκίτσο υπόπτου έχει η ΕΛ.ΑΣ– Νέα στοιχεία για την δολοφονία της Καρολάϊν

 Γλυκά Νερά: Σκίτσο υπόπτου έχει η ΕΛ.ΑΣ– Νέα στοιχεία για την δολοφονία της Καρολάϊν

Με ένα σκίτσο υπόπτου συνεχίζεται η έρευνα της ΕΛ..ΑΣ για τη διαλεύκανση της υπόθεσης της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής έχουν σκίτσο του “κοντού” δολοφόνου μέσω των περιγραφών του 33χρονου συζύγου της Καρολάιν ο οποίος έχει πει ότι η εικόνα πλησιάζει πάρα πολύ σε αυτό που μπορούσε να δει όντας δεμένος και έχοντας μία μικρή ορατότητα από το ένα μάτι.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, αυτή η περιγραφή έχει μικρύνει τη λίστα των υπόπτων σε 30 με 35 άτομα από τα 150 που ήταν αρχικά οι σεσημασμένοι ύποπτοι που είαν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών.

Υπάρχουν επίσης αρκετά ορφανά δείγματα DNA στη μοιραία σοφίτα τα οποία προς το παρόν δεν φαίνεται να ταυτοποιούνται με την τράπεζα δεδομένων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Η αστυνομία έχει συμπληρώσει πολλά κομμάτια του παζλ που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τις έρευνες. Σχετικά με τις εικασίες που γίνονται σχετικά με το έγκλημα, το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ ανέφερε ότι οι χειριστές της υπόθεσης έχουν δώσει απαντήσεις σε πάρα πολλά από τα ερωτήματα που είχαν προκύψει στο αρχικό στάδιο της έρευνας. Οι αστυνομικοί μιλούν για τυχαία εισβολή και σπείρες που εισβάλουν σε σπίτια που έχουν ελλιπή μέτρα ασφαλείας και ενδεχομένως πολλές φορές, επιδιώκουν να είναι οι ένοικοι μέσα προκειμένου να τους βασανίσουν και να τους αποσπάσουν περισσότερα ευρήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν τουλάχιστον τρία ύποπτα οχήματα το κρίσιμο διάστημα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το έγκλημα, τα οποία αποτυπώνονται σε κάμερες ασφαλείας και βίντεο ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει πιστοποιηθεί αν είναι κάποιο από αυτά το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες και αυτό γιατί ακόμα δεν έχει αποτυπωθεί κάποια μία πινακίδα που θα μπορούσε να παραπέμπει στον κάτοχο του ΙΧ, ή σε τυχόν κλεμμένο όχημα.

Τέλος, το ρεπορτάζ ανέφερε ότι η αίσθηση είναι ότι οι έρευνες είναι σε πολύ καλό επίπεδο τουλάχιστον όσον αφορά στην ταυτοποίηση τουλάχιστον ενός εκ των δραστών.