• 28 Νοεμβρίου, 2021

Σκέρτσος για Ρουβίκωνα: “Ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τη σύζυγό μου. Είναι θρασύδειλοι”

 Σκέρτσος για Ρουβίκωνα:  “Ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τη σύζυγό μου. Είναι θρασύδειλοι”

Επίθεση στο σπίτι που διαμένει ο Άκης Σκέρτσος έκανε χθες το βράδυ το Ρουβίκωνας, γράφοντας συνθήμα, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του υπουργού Επικρατείας, ο οποίος αποκάλυψε ότι «ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τη σύζυγό μου «επί τω έργω»» και ότι «γνώριζαν πολύ καλά εκτός από τη διεύθυνση του σπιτιού μου και ότι δεν έχω φρουρά».

Οι δράστες έγραψαν με μπογιά στο εσωτερικό της πολυκατοικίας που διαμένει ο κ. Σκέρτσος, με την αστυνομία να διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Νέο “χτύπημα” Μπατζελή :Κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να το κοιτάξεις

Ειδικότερα ο κ. Σκέρτσος έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: «Τα μέλη του Ρουβίκωνα που βανδάλισαν χθες το διαμέρισμά μου και ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τη σύζυγό μου «επί τω έργω», γνώριζαν πολύ καλά εκτός από τη διεύθυνση του σπιτιού μου και ότι δεν έχω φρουρά. Παραβίασαν δηλαδή ανοιχτές πόρτες. Αυτό τους κάνει εκτός από εχθρούς της δημοκρατίας και θρασύδειλους. Και ναι, οι δυνάμεις του Ρουβίκωνα είναι αντιδημοκρατικές διότι εχθρεύονται και απειλούν ευθέως τα συνταγματικά κατοχυρωμένα ατομικά δικαιώματα κάθε δημοκρατικού πολίτη, όπως είναι η ελευθερία της γνώμης, η ατομική ιδιοκτησία, η προστασία της οικογενειακής εστίας. Γι’αυτό και η καταδίκη της δράσης τους πρέπει να είναι απόλυτη από τον πολιτικό κόσμο. Για να το πούμε απλά, όσοι δεν το κάνουν θεωρούν φυσιολογικό σε μια δημοκρατία όποιος διαφωνεί μαζί σου να σε εκφοβίζει βανδαλίζοντας το σπίτι σου χωρίς να έχει συνέπειες για αυτό. Δεν τους φοβόμαστε».