• 27 Ιανουαρίου, 2022

Μητροπολίτης Πειραιώς για Μόσιαλο :”Μόνον άφρονες μπορούν να ψελλίσουν τέτοιες ανοησίες”

 Μητροπολίτης Πειραιώς για Μόσιαλο :”Μόνον άφρονες μπορούν να ψελλίσουν τέτοιες ανοησίες”

Σφοδρή επίθεση στον καθηγητή Ηλία Μόσιαλο για το σκίτσο με την Παναγία και τον Ιωσήφ εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ.

«Οι βλασφημίες του καθηγητού κ. Μόσιαλου, που δυστυχώς εκπροσωπεί και τη χώρα μας στους διεθνής οργανισμούς δεν είναι τίποτε άλλο παρά κοάσματα δαιμόνων. Οι δαίμονες μόνο σκέπτονται και καθυβρίζουν έτσι το σωτηριώδες έργο του Σωτήρος και Λυτρωτού» επεσήμανε στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος, τονίζοντας πως «μόνον άφρονες και μόνο δαιμονιοκατεχόμενοι μπορούν να ψελλίσουν τέτοιες ανοησίες».

Ιερά Σύνοδος: Οργή για τον Μόσιαλο- To σκίτσο με την Παναγία και τον Ιωσήφ

Παράλληλα, εξέφρασε τη λύπη του «για την αμετροεπή βλασφημία του κ. Μόσιαλου» ο οποίος, όπως χαρακτηριστικά είπε «κάτω από το προσωπείο της ευγένειας και του καθωσπρεπισμού κρύβει δυστυχώς ένα πρόσωπο ρατσισμού και φασισμού, διότι όταν προσβάλλεις την πίστη του άλλου προσβάλλεις το οντολογικό του θεμέλιο».

Αναφέροντας πως ο Κύριος δεν έχει ανάγκη την δική μας υπεράσπιση, σημείωσε ότι εμείς «διαμαρτυρόμεθα ευπρεπώς» ευχόμενος σε όλους ο νηπιάσας Κύριος να μας φωτίζει και να μας χαρίζει την αιωνιότητα.