• 16 Σεπτεμβρίου, 2021

Σεμέδο: Απολογείται στον ανακριτή – Κρίνεται η προφυλάκιση

 Σεμέδο: Απολογείται στον ανακριτή – Κρίνεται η προφυλάκιση

Ενώπιον της 21ης τακτικής ανακρίτριας θα βρεθεί σήμερα (02.09.2021) το μεσημέρι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα του  ομαδικού βιασμού σε βάρος μιας 17χρονης.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής στην απολογία του πρόκειται να προσπαθήσει να αντικρούσει τους ισχυρισμούς της 17χρονης καταγγέλλουσας, πατώντας στα συμπεράσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης αλλά και στους ισχυρισμούς της 16χρονης φίλης της η οποία βρισκόταν στο σπίτι του στη Γλυφάδα την ώρα του καταγγελλόμενου βιασμού.

Νέος συναγερμός από την παραλλαγή του κοροναϊού «Mu» – Εξαπλώθηκε και στην Ευρώπη

Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής θα χρησιμοποιήσει προς υπεράσπιση του και όσα φέρεται να ανέφερε στην κατάθεση της η 16χρονη τόσο στους αστυνομικούς όσο και χθες (01.09.2021) ενώπιον της ανακρίτριας.

«Πιο πολύ μου έλεγε για τον 40χρονο ότι την βίασε, για τον Σεμέδο λιγότερο, αλλά έλεγε ούτε με αυτόν δεν ήθελα. Εγώ την ρώτησα αφού δεν ήθελες γιατί δεν αμύνθηκες, να χτυπήσεις και μου είπε “ήμουν μεθυσμένη τι ήθελες να κάνω;”. Αυτή μου είπε ότι φώναζε και εγώ της είπα πως δεν άκουσα κάτι αφού δεν υπήρχε θόρυβος μέσα στο σπίτι» είπε η 16χρονη.