• 9 Δεκεμβρίου, 2021

Τραγουδιστές, αθλητές και άλλοι γνωστοί στο κύκλωμα κοκαΐνης

 Τραγουδιστές, αθλητές και άλλοι γνωστοί στο κύκλωμα κοκαΐνης

Λίστα… βόμβα έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, από το κύκλωμα κοκαϊνης που εξαρθρώθηκε και δρούσε κυρίως στα βόρεια προάστια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πελατολόγιο της οργάνωσης περιλαμβάνει εκατοντάδες ονόματα, μεταξύ των οποίων γνωστοί τραγουδιστές, αθλητές αλλά και δικηγόροι.

Τα νέα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών,  αναφέρουν ότι το κύκλωμα κοκαΐνης που είχε καταφέρει να διεισδύσει στην Εκάλη, την Κηφισιά, στο Ψυχικό, το Κολωνάκι αλλά και σε περιοχές της παραλιακής ζώνης πρόσφερε το… προϊόν του σε γνωστά ονόματα της showbiz, τα οποία αναμένεται στο επόμενο χρονικό διάστημα να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση, σύμφωνα με το newsit.gr.

VIRAL βίντεο: “Μπαμπά πείνασα… ” – Γιος επιδημιολόγου μπούκαρε την ώρα της ζωντανής σύνδεσης (vid)

Μεταξύ αυτών που βρίσκονταν στη λίστα για το delivery της κοκαΐνης, «υπηρεσία» που προσέφερε επί 24ωρου βάσεως, μια διάσημη τραγουδίστρια, ένας ράπερ, ένας μπασκετμπολίστας και τρεις γνωστοί δικηγόροι.

Τα μέλη του κυκλώματος και οι πελάτες έρχονταν σε επαφή μέσω τηλεφωνικών κλήσεων, στις οποίες χρησιμοποιούσαν συνθηματικά. «Φέρε μου ένα» ή «φέρε μου δύο» έλεγε ο αγοραστής εννοώντας τα γραμμάρια της κοκαΐνης που ήθελε να προμηθευτεί έναντι 70 με 100 ευρώ το γραμμάριο.

Ο delivery της εγκληματικής οργάνωσης έκανε την παράδοση λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του… πελάτη, όπου και παραλάμβανε τα χρηματικά ποσά.

Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 260 κλήσεις στις οποίες γίνονταν λόγος για αγοραπωλησίες, ενώ ελέγχονται άλλες 500.