• 25 Ιανουαρίου, 2021

Σε εξέλιξη η ψυχρή εισβολή:Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει

 Σε εξέλιξη η ψυχρή εισβολή:Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει

Ο Γιάννης Καλλιάνος υποστήριξε ότι αρκετές περιοχές της Ελλάδας θα «ντυθούν» απόψε στα λευκά, καθώς η κακοκαιρία «Λέανδρος» φέρνει ισχυρές χιονοπτώσεις.

«Θα έχουμε χιονοπτώσεις και στη Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ σήμερα, ενώ θα χιονίσει μέχρι και τη Θράκη σε πεδινές περιοχές. Η πυκνή χιονόπτωση θα οδηγήσει και σε χιονοστρώσεις στις περισσότερες περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, έστω και πρόσκαιρα», είπε χαρακτηριστικά.

Τα στοιχεία του Τσιόδρα που ανησυχούν τους ειδικούς- Στα 46 έτη ο μέσος όρος ηλικίας των νέων ασθενών!- Απών για άλλη μία φορά ο επικεφαλής της επιτροπής από την ενημέρωση

Επιπλέον, ο Γιάννης Καλλιάνος διευκρίνισε πως την Παρασκευή ο καιρός θα παρουσιάσει ύφεση, χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενώ το Σάββατο θα είναι μια δύσκολη μέρα με χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια τμήματα.

Στη Θεσσαλία αλλά και στην δυτική και κεντρική Μακεδονία θα είναι πολύ πυκνές οι χιονοπτώσεις το Σάββατο. Το νέο σύστημα που θα επισκεφτεί τη χώρας μας το Σάββατο θα φέρει πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Αττικής και της Πελοποννήσου.

Το Σάββατο το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής κατά διαστήματα θα χιονίζει και στο νομό Αττικής ακόμα και στα 200 μέτρα, από το Μαρούσι και πάνω.