• 19 Ιανουαρίου, 2021

Σε αστυνομικό κλοιό η Πάτρα και ο Άγιος Ανδρέας

 Σε  αστυνομικό κλοιό η Πάτρα και ο Άγιος Ανδρέας

Έντονη είναι η παρουσία της Αστυνομίας στην Πάτρα και ειδικά στο ναό του Αγίου Ανδρέα.

O επιχειρησιακός σχεδιασμός της αστυνομίας προβλέπει ότι η παρουσία της αστυνομίας θα είναι έντονη γύρω από την περιοχή  του ναού ώστε να μην προσεγγίζουν πιστοί και να μην δημιουργηθεί συνωστισμός.

Επίσης έλεγχοι αναμένονται και στο κέντρο ώστε να αποφευχθούν οι μετακινήσεις από σπίτια σε σπίτια.

Eπίσης και στους δρόμους που οδηγούν στην Πάτρα.

“Βόμβα” ΕΟΔΥ στην κυβέρνηση- Αποκάλυψη για “παράλληλο σύστημα” καταγραφής κρουσμάτων- Κρίση με Τσιόδρα, Χαρδαλιά

Στοπ στην πρόθεση ομάδας προσκυνητών να φτάσει μέχρι τον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, έβαλε η αστυνομία σήμερα.

Η ομάδα των ατόμων ξεκίνησε με τα πόδια από την Κάτω Αχαΐα αλλά στον δρόμο τους σταμάτησε η αστυνομία και τους βεβαίωσε πρόστιμα.

Η πορεία τους ανακόπηκε στον Αλισσό όπως πληροφορείται το thebest.gr. Τέσσερα άτομα προσήχθησαν ενώ σε έξι επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ έκαστος.

Εξάλλου, χθες στην Πάτρα, στην Αστυνομική Διεύθυνση στην Ερμού βρέθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ο οποίος επεσήμανε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει προσέλευση πιστών στον Αγ. Ανδρέα».

Και μάλιστα είχε συνάντηση με τα στελέχη της τοπικής ΕΛ.ΑΣ, όπου και αναλύθηκε ο σχεδιασμός για το διήμερο των εορτών. Όπως έλεγαν στο tempo24 στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. δεν θα περνάει κανείς προς την περιοχή του Ναού του Πολιούχου, “ούτε για να ανάψει κερί”.