• 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Σε αναστολή ο γιατρός και συνδικαλιστής Κώστας Καταραχιάς αν και εμβολιασμένος

 Σε αναστολή ο γιατρός και συνδικαλιστής Κώστας Καταραχιάς αν και εμβολιασμένος

Ο γιατρός και συνδικαλιστής Κώστας Καταραχιάς με ανάρτησή του καταγγέλλει δίωξη και στοχοποίησή του ως υγειονομικού υπαλλήλου παρά το γεγονός ότι είναι εμβολιασμένος.

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στο facebook, η διοίκηση του νοσοκομείου Έλενα, στο οποίο διορίστηκε μόνιμος, του κοινοποίησε πράξη αναστολής. Ο ίδιος έχει εμβολιαστεί από το Γενάρη και αποδίδει την κίνηση της διοίκησης στο γεγονός ότι συμμετέχει στην «απεργία αποχή παράδοσης των προσωπικών δεδομένων».

Ο ίδιος καταγγέλλει τις πρακτικές της κυβέρνησης «η κυβέρνηση και οι μηχανισμοί της είναι ένα θέατρο του παραλόγου! Δεν τη σώζει τίποτα πλέον πάμε για απεργιακή κλιμάκωση!».

Η ανάρτηση του Κώστα Καταραχιά:

«Μόλις μου έφεραν πράξη αναστολής εργασίας από την διοίκηση του νοσοκομείου Έλενα όπου διορίστηκα μόνιμος! Προφανώς είμαι εμβολιασμένος από το Γενάρη αλλά συμμετέχω στην απεργία αποχή παράδοσης των προσωπικών δεδομένων! Η κυβέρνηση και οι μηχανισμοί της είναι ένα θέατρο του παραλόγου! Δεν τη σώζει τίποτα πλέον πάμε για απεργιακή κλιμάκωση! Αύριο συμμετέχουμε μαζικά στη στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ 10:00 με 15:00 και συγκέντρωση στο υπουργείο υγείας 11:00 π.μ.. Ναι στον εμβολιασμό όχι στις απολύσεις. Μαζικές προσλήψεις για να σωθούν ζωές!».