• 21 Οκτωβρίου, 2021

Σασμός – Spoiler: Ραγδαίες εξελίξεις από το μυστικό που θα αποκαλύψει η Σοφία στη Στέλλα

 Σασμός – Spoiler: Ραγδαίες εξελίξεις από το μυστικό που θα αποκαλύψει η Σοφία στη Στέλλα

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη μπορεί να είναι γέννημα θρέμμα Κρητικιά, όμως η ηρωίδα που υποδύεται στη σειρά του Alpha «Σασμός» δεν είναι το ίδιο.

«Έχει καταγωγή από Αθήνα αλλά έχει παντρευτεί τον Χανιώτη, Τάσο Καμαριωτάκη, οπότε έχει πολιτογραφηθεί Κρητικιά, εξηγεί η Κρητικιά ηθοποιός, μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη υποδύεται την Σοφία Αντωνακάκη, τη μητέρα της Στέλλας.

«Η Στέλλα ερωτεύεται τον λάθος άνθρωπο, τον Αστέρη. Ο σύζυγος της Σοφίας, ο Τάσος, είδε τον μέλλοντα γαμπρό μας να είναι με μια άλλη κοπέλα. Η θέση μας ως γονείς είναι δύσκολη» υπογραμμίζει η ηθοποιός.

«Θα δυσκολευτεί πολύ η Σοφία, θα το συζητήσει με τον σύζυγό της και, αρχικά, θα αποφασίσουν να μην το πουν στην κόρη τους. Αλλά θα υπάρξει κάποιος έξτρα λόγος, πολύ σοβαρός, και θα το αποκαλύψει στην Στέλλα» ανέφερε.

Αυτός ο λόγος είναι η εγκυμοσύνη της Στέλλας, αποκάλυψε η Κρητικιά ηθοποιός.

«Η Σοφία το σκέφτεται από δω, το σκέφτεται από κει, και θεωρεί ότι δεν πρέπει να είναι λόγος να κρατήσει το παιδί η κόρης της, το εάν θα τα ξαναβρεί με τον Αστέρη.

Οπότε της λέει πάρε μία απόφαση, πάρε την μόνη σου, μην τρέφεις ελπίδες, ο Αστέρης έχει άλλη, κι εμείς θα είμαστε δίπλα σου» τόνισε.

«Η Σοφία δεν είναι παρεμβατική, ούτε λειτουργεί κουτσομπολίστικα, ούτε θέλει να χαλάσει τη διάθεση της κόρης της, αλλά η Στέλλα καλείται να πάρει μία απόφαση ζωής» κατέληξε η Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Θανάσης Πατριαρχέας: Ανυπομονώ να μπω στη σειρά “Σασμός”

«Ανυπομονώ να μπω στη σειρά “Σασμός”. Την παρακολουθώ συνεχώς. Έχω διαβάσει το βιβλίο κι είναι εξαιρετικό, αλλά και τα σενάρια είναι εξαιρετικά. Έχουμε δει όλοι την ποιότητα της σειράς» υπογραμμίζει ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Ο νεαρός ηθοποιος θα υποδυθεί τον Άγγελο Σωτηρόπουλο, έναν ήρωα, ο οποίος θα μπει στο “Σασμό” στο τέλος του μήνα.

Πηγή: enikos.gr