• 19 Σεπτεμβρίου, 2021

“Οι Χρυσαυγίτες αναδιατάσσονται και απολαμβάνουν προκλητική ανοχή”

 “Οι Χρυσαυγίτες αναδιατάσσονται και απολαμβάνουν προκλητική ανοχή”

Ένα βίντεο ντοκουμέντο σύμφωνα με το οποίο μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής βρίσκονται στο άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες και έχουν ανάψει βεγγαλικά και φωτοβολίδες, έφερε στη δημοσιότητα μέσω των κοινωνικών δικτύων ο βουλευτής Φθοιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Σαρακιώτης.

Στο κείμενο δε, που συνοδεύει το βίντεο πέραν από τους χαρακτηρισμούς που αφορούν το ναζιστικό μόρφωμα, ο βουλευτής σημειώνει ότι στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη η καταστολή αφορά τους εργαζόμενους, τους φοιτητές και τους νέους στις πλατείες και όχι τους Χρυσαυγίτες που βρίσκουν ελεύθερο το πεδίο για να ανασυνταχθούν.

Αναλυτικά η ανάρτηση Σαρακιώτη:

Περίπου ένα χρόνο μετά την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και τη νίκη της Δημοκρατίας έναντι των εκπροσώπων των πιο σκοτεινών ιδεών, η ναζιστική οργάνωση επανέρχεται με την ανοχή της Κυβέρνησης.Τι κι αν η Δικαιοσύνη έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα προς εκείνους που δηλητηρίασαν τη Δημοκρατία μας και έφτασαν στο σημείο να δολοφονήσουν ανθρώπους;

Στην Ελλάδα του κ. Kyriakos Mitsotakis, δίνεται χώρος για την αναδιάταξη των ακραίων μορφωμάτων. Η καταστολή στη σημερινή Ελλάδα, αφορά τον εργαζόμενο, τον υγειονομικό, το φοιτητή στα Πανεπιστήμια και τους νέους στις πλατείες. Όχι όμως τους Χρυσαυγίτες, οι οποίοι όπως φαίνεται σήμερα στις Θερμοπύλες παρακολουθούνται απολαμβάνοντας προκλητική ανοχή.