• 22 Ιουνίου, 2021

Σάλος στο Twitter από “παρατήρηση” Πορτοσάλτε σε πυρόπληκτο: “Τα σπίτια τα ασφαλίζουμε”

 Σάλος στο Twitter από “παρατήρηση” Πορτοσάλτε σε πυρόπληκτο: “Τα σπίτια τα ασφαλίζουμε”

Κύμα αντιδράσεων στο Twitter προκάλεσαν οι δηλώσεις του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ έκανε υποδείξεις προς τους πυρόπληκτους που διαλύθηκαν οι περιουσίες τους, από τη φωτιά σε Κορινθία και Αττική. Κατά τη ζωντανή σύνδεση με το Αλεποχώρι, ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ μετέφερε εικόνα από σπίτι, το οποίο είχε διαλυθεί από την πυρκαγιά, αναφέροντας πως ο ιδιοκτήτης του ήταν απαρηγόρητος.

Στο σημείο αυτό, ο Άρης Πορτοσάλτε τον κάλεσε να ρωτήσει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που καταστράφηκε εάν το είχε ασφαλισμένο.

Ο ρεπόρτερ του είπε ότι ο ιδιοκτήτης είναι σε απελπισία και κλαίε,ι ενώ και η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του σταθμού του επεσήμανε, ότι δεν είναι ώρα για τέτοιου είδους ερωτήσεις.

Ο Άρης Πορτοσάλτε επέμεινε λέγοντας ότι «Κάποια στιγμή εμείς που δεν έχουμε τον ίδιο πόνο πρέπει να τα λέμε για να τα ακούμε. Τα σπίτια τα ασφαλίζουμε είτε είναι αστικά είτε είναι στη εξοχή».

Οι δηλώσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους χρήστες του Twitter. «Δηλαδή κ. Πορτοσάλτε αν ένα σπιτι στον Σχινο είναι ασφαλισμένο, δεν καίγεται;», αναρωτιέται ένας από τους χρήστες.