• 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Σάλος με την αποκάλυψη Σάντερς: Ο Τραμπ της πρότεινε να κάνει σεξ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν για το καλό της ομάδας

 Σάλος με την αποκάλυψη Σάντερς: Ο Τραμπ της πρότεινε να κάνει σεξ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν για το καλό της ομάδας

Ήταν Ιούνιος του 2018 όταν Ντόναλντ Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν συναντήθηκαν στη Σιγκαπούρη. Φυσικά, στην αντιπροσωπεία των ΗΠΑ η τότε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς. Στο βιβλίο της, το οποίο κυκλοφορεί την επόμενη Πέμπτη αλλά ο Guardian έχει εξασφαλίσει ένα αντίτυπο, η Σάντερς περιγράφει μια αμήχανη στιγμή με τον Κιμ Γιονγκ Ουν και μια ακόμη πιο αμήχανη με τον Ντόναλντ Τραμπ!

Σε εκείνη τη συνάντηση, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε προσφέρει μια καραμέλα στον Βορειοκορεάτη ηγέτη και χρειάστηκε να τον… πείσει πως δεν ήταν κάψουλα για να τον δηλητηριάσει. Μετά συζήτησαν για αθλητικά, ακόμη και για ποδόσφαιρο γυναικών.

Η Σάντερς περιγράφει πως κάποια στιγμή, σήκωσε το βλέμμα της και παρατήρησε πως «ο Κιμ με “κάρφωνε” (σ.σ. με τα μάτια). Τα βλέμματά μας διασταυρώθηκαν και ο Κιμ ένευσε και φάνηκε σαν να μου κλείνει το μάτι. Έμεινα εμβρόντητη. Γρήγορα κοίταξα ξανά κάτω και συνέχισα να κρατάω σημειώσεις. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν “τι έγινε μόλις τώρα;”. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν μπορεί να με φλέρταρε».

Στη συνέχεια, μέσα στην προεδρική λιμουζίνα, το Beast, η Σάρα Σάντερς διηγήθηκε το περιστατικό στον Ντόναλντ Τραμπ. Και αυτό που έγινε, δεν το πίστευε ούτε η ίδια. Αλλά μάλλον θα έπρεπε να το περιμένει αν σκεφτεί κανείς το… παρελθόν του Αμερικανού προέδρου.

Παρών σε εκείνο το περιστατικό, μέσα στη λιμουζίνα και ο τότε προσωπάρχης του Τραμπ, Τζον Κέλι. «Ο Κιμ Γιονγκ Ουν σου την έπεσε! Το έκανε! Σου την έπεσε!» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, σύμφωνα με όσα διηγείται η Σάντερς. Η οποία, πιστή Χριστιανή, δεν ερμηνεύει τη φράση Τραμπ αλλά αναφέρει πως του ζήτησε να σταματήσει.

Όταν ο Τζον Κέλι στήριξε τον Αμερικανό πρόεδρο, ο Τραμπ της είπε, αστειευόμενος (!), να ταξιδέψει στην Πιονγκγιάνγκ και να κάνει σεξ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν! «Λοιπόν, Σάρα, αυτό τα κανονίζει όλα. Θα πας στη Βόρεια Κορέα και θα “κάτσεις” στον Κιμ Γιονγκ Ουν, για την ομάδα. Ο άντρας σου και τα παιδιά σου θα σε χάσουν αλλά θα είναι ηρωίδα για τη χώρα σου!».

Και τότε, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Τζον Κέλι ξέσπασαν στα γέλια…

Πηγή: Guardian