• 1 Αυγούστου, 2021

Roland Garros: “2 όλα” στον μεγάλο τελικό

 Roland Garros: “2 όλα” στον μεγάλο τελικό

Με μία αντεπίθεση διαρκείας, ο Τζόκοβιτς, έφερε στα ίσια τον τελικό του Roland Garros με τον Στέφανο Τσιτσιπά και η έκβαση θα κριθεί στο 5ο σετ.

Οι δύο τενίστες, στο 4ο σετ, εμφανίζονται πλέον αρκετά κουρασμένοι από έναν τελικό που υπερβαίνει χρονικά τις 3 ώρες, αλλά αποτελεί ταυτόχρονα διαφήμιση του αθλήματος.

Το σετ που διήρκησε 34 λεπτά ολοκληρώθηκε με 6-2 games.

Το τρίτο σετ

Στον Τζόκοβιτς το 3ο σετ της αναμέτρησης με τον Στέφανο Τσιτσιπά σε μία μάχη με 6-3 games, μετά από δυόμισι ώρες παιχνιδιού. 

Πάντως, ο έλληνας πρωταθλητής παραμένει μόλις ένα σετ μακριά από την κατάκτηση του Roland Garros, ο οποίος δέχεται ωστόσο την βοήθεια του φυσικοθεραπευτή του λίγο πριν την έναρξη του 4ου σετ.

Το δεύτερο σετ

Το ματς της ζωής του κάνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς που με ένα ακόμα άσσο και παίρνει και το δεύτερο σετ σε 31′. Πλέον χρειάζεται ακόμα ένα για να κατακτήσει το Roland Garros. 

Το πρώτο σετ

Ολοκληρώθηκε το πρώτο σετ στον μεγάλο τελικό του Roland Garros με τον Στέφανο Τσιτσιπά να επιβάλλεται του Τζόκοβιτς με 6-7 στο time break.

Οι δύο αντίπαλοι παίζουν τένις πολύ υψηλού επιπέδου και με μεγάλη ένταση που έχει προκαλέσει ήδη δύο πτώσεις των αθλητών στον αγωνιστικό χώρο.

Ενδεικτικό είναι επίσης ότι η διάρκεια του πρώτου σετ υπερέβη τη μία ώρα αγγίζοντας τα 68 λεπτά αγώνα.