• 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Ρόδος: Ο ναυτικός όμιλος που έγινε στολιδι

 Ρόδος: Ο ναυτικός όμιλος που έγινε στολιδι

Βρίσκεται στο πιο “σέξι” σημείο του νησιού, όπως χαρακτηριστικά το αποκάλεσε ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης. Για αυτό η αναβάθμιση των υποδομών του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου με την διαμόρφωση 4.000 τμ είναι μια πολύ σημαντική επένδυση για το νησί και αναμένεται να κάνει το τουριστικό προϊόν ελκυστικότερο. Πρόκειται για μια ιδιωτική επένδυση του επιχειρηματία Κώστα Αποστολίδη που σε συνεργασία με τον ΝΟΡ και την στήριξη της δημοτικής αρχής μετέτρεψε τις εγκαταστάσεις του ομίλου (μεταξύ της μαρίνας Μανδρακίου και του Ενυδρείου) σε έναν εντυπωσιακό πολυχώρο άθλησης και ψυχαγωγίας.

Με την ολοκλήρωση των έργων το προσεχές διάστημα, εκτός από το beach bar, το Mediterranean all day restaurant, το spiritual bar με περουβιανό φαγητό, το club και το Nautica club με πισίνα Ολυμπιακών προδιαγραφών για πόλο, κωπηλασία, αγώνες κολύμβησης, υπηρεσία εκμάθησης ιστιοπλοΐας και κολύμβησης, θα προστεθούν αίθουσες spa, μασάζ, βελονισμού, ρεφλεξολογίας και healthy coaching και spa. Στην προβλήτα του ΝΟΡ αναμένεται ένα fish restaurant, αλλά και yachting service για την εξυπηρέτηση σκαφών VIP από όλο τον κόσμο, αφού θα διαθέτει υπηρεσίες πολλών αστέρων. Επίσης σύντομα ανοίγει μπουτίκ με δημοφιλή brands resort wear, αλλά και επώνυμα ρούχα από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους σχεδιαστές, ενώ σκάφη θα μετακινούν τους επισκέπτες από το ένα σημείο στο άλλο, ή από τα ξενοδοχεία τους προς το χώρο του Ομίλου.

Το όραμα του ροδίτη επιχειρηματία Κώστα Αποστολίδη είναι να γίνει η Ρόδος προορισμός και για τουρισμό πολυτελείας και συγχρόνως να απολαμβάνουν τα μέλη του ομίλου και οι ντόπιοι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να ανακτήσει την παλιά του λάμψη ο ΝΟΡ με τη διοργάνωση κορυφαίων και παγκόσμιων αθλητικών διοργανώσεων. Αυτήν την στιγμή στον ΝΟΡ προπονούνται περίπου 750 παιδιά και αθλητές ιστιοπλοΐας.

Τα εγκαίνια του νέου χώρου έγιναν το προηγούμενο Σάββατο με τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας, δημοσιογράφων, καλλιτεχνών και παρουσία του δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, του περιφερειάρχη Δωδεκανήσων Γιώργου Χατζημάρκου και του βουλευτή της Ν.Δ. Γιάννη Παππά.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος Ρόδου, πρόκειται για μια γενναία επένδυση που είναι άξια επαίνων και δείχνει ότι οι Ροδίτες επιχειρηματίες στηρίζουν το νησί και στα δύσκολα.

Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο libre.gr είναι προσωπικές και εκφράζουν μόνο τον συγγραφέα.