• 13 Απριλίου, 2021

Ριφιφί στο Ψυχικό: Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 58χρονος

 Ριφιφί στο Ψυχικό: Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 58χρονος

Δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα οι ισχυρισμοί του κατηγορούμενου, ο οποίος μετά την απολογία του προφυλακίστηκε, για τη διάρρηξη των τεσσάρων θυρίδων σε υποκατάστημα τράπεζας στο Ψυχικό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 58χρονος, κατά την απολογία του, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ειδικότερα, φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή, ότι ήταν πληρεξούσιος στη θυρίδα του γιού του, ενώ ταυτόχρονα διατηρούσε και δική του θυρίδα σε άλλη τράπεζα, γιατί αποθήκευε έργα της δουλειά του ως θεατρικός παραγωγός.

Όταν ερωτήθηκε για τις επισκέψεις του στην τράπεζα σε δύο συγκριμένες ημερομηνίες του Οκτωβρίου, φέρεται να απάντησε πως αυτό έγινε επειδή γράφει ένα σήριαλ για την ΕΡΤ και τα κείμενα βρίσκονται αποθηκευμένα στη θυρίδα.

«Εκτός από τις ημερομηνίες που με ρωτήσατε, είχα πάει στη θυρίδα την τελευταία εργάσιμη μέρα του μηνός Οκτωβρίου αλλά η τράπεζα ήταν κλειστή λόγω κοροναϊού.

Στις 22/10/2020 ξανά πήγα στην τράπεζα, παρότι είχα ήδη πάει και την προηγούμενη μέρα, διότι ήθελα να εναποθέσω και άλλα πράγματα και διότι είχα ξεχάσει να πάρω από τη θυρίδα και ένα ρολόι» είπε σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι ερωτήσεις του ανακριτή δείχνουν ότι οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο στην υπόθεση να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα.

Ειδικότερα, ο 58χρονος ρωτήθηκε αφενός για αλλοδαπό, τον οποίο μετέφερε με το όχημα του καθημερινά στο κομμωτήριο της συζύγου του και για τον οποίο είπε πως εργάζεται εκεί, αφετέρου για πρόσωπο που εμφανίζεται να έχει επενδύσει στην επιχείρηση της συζύγου του.

Ο 58χρονος φέρεται να επιβεβαίωσε στον ανακριτή την ύπαρξη επενδυτή. «Είναι επιχειρηματίας, ο οποίος είχε βάλει χρήματα στο κομμωτήριο. Δεν θυμάμαι αν είχα ενημερώσει τη σύζυγό μου για το ότι τον είχα θέσει νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας» ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες.

Ωστόσο, η σύζυγός του κατέθεσε αρχικά ότι το κομμωτήριο ανήκει στον σύζυγό της, ενώ στη δεύτερη κατάθεση το άλλαξε . «Στο κομμωτήριο που έχω, το αφεντικό είναι ο S.G. Ο σύζυγος μου δεν έχει καμία σχέση και ο γιος μου δεν είναι αφεντικό αλλά εργάζεται στο κομμωτήριο.

Στην αρχική μου κατάθεση όσα ανέφερα σχετικά με το κομμωτήριο ήταν λάθος, διότι δεν γνωρίζω καθόλου τα φορολογικά της εταιρείας. Τηλεφώνησα στον γιο μου και με ενημέρωσε σχετικά με την ιδιοκτησία του καταστήματος», φέρεται να είπε.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν, πως το ενδιαφέρον των αρχών έχει στραφεί και σε μια γυναίκα, με την οποία όπως ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος έχει επαγγελματική σχέση και μιλούσε μαζί της στο τηλέφωνο την ώρα της σύλληψής του.