• 1 Νοεμβρίου, 2020

Reuters: Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για τον Τραμπ- “Είναι πολύ καλά”, λέει ο γιατρός του Λ. Οίκου

 Reuters: Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για τον Τραμπ- “Είναι πολύ καλά”, λέει ο γιατρός του Λ. Οίκου

White House physician Sean Conley answers questions during an update on the condition of US President Donald Trump, on October 3, 2020, at Walter Reed Medical Center in Bethesda, Maryland. – Trump was hospitalized on October 2 due to a Covid-19 diagnosis. (Photo by Brendan SMIALOWSKI / AFP) (Photo by BRENDAN SMIALOWSKI/AFP via Getty Images)

Ορισμένα από τα ζωτικά σημεία του Ντόναλντ Τραμπ κατά το τελευταίο 24ωρο ήταν πολύ ανησυχητικά και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι κρίσιμες για την φροντίδα του.

Τα παραπάνω δήλωσε στο πρακτορείο Reuters, πρόσωπο «που γνωρίζει την κατάσταση», και έρχονται σε αντίθεση με την δήλωση που έκανε ελάχιστη ώρα πριν ο γιατρός του Αμερικανού προέδρου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν βρίσκεται ακόμη σε σαφή δρόμο ανάρρωσης, σύμφωνα με την ίδια πηγή την οποία επικαλείται το Reuters και η οποία ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Λίγη ώρα πριν, ο γιατρός του Λευκού Οίκου Σον Κόνεϊ ανακοίνωσε ότι Τραμπ δεν παίρνει οξυγόνο και είναι απύρετος εδώ και 24 ώρες, και «είναι πολύ καλά».

Ο Αμερικανός πρόεδρος θα λάβει πενθήμερη αγωγή με remdesivir, διευκρίνισε ο γιατρός, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει το χρονικό διάστημα της παραμονής του Ντόναλντ Τραμπ στο νοσοκομείο.

Με πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ