Ρένεση για Μάλαμα: Η θέση της για το πανό με τον Λιγνάδη

 Ρένεση για Μάλαμα: Η θέση της για το πανό με τον Λιγνάδη

Μέσα από μια αιχμηρή ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Κλέλια Ρένεση θέλησε να εκφράσει τη γνώμη της για τον Σωκράτη Μάλαμα και ολόκληρο τον σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του. 

Το θέμα δημιουργήθηκε στην συναυλία του τραγουδιστή όταν ζήτησε να κατέβει το πανό κατά του Δημήτρη Λιγνάδη καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που ξέσπασαν εναντίον του.

H ηθοποιός τόνισε ότι ο κάθε καλλιτέχνης έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην παράστασή του και ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να του πει το πως θα επιλέξει να συνεχίσει την συναυλία του.

Η Κλέλια Ρένεση έγραψε χαρακτηριστικά:

“Ο καλλιτέχνης σε καλεί στον χώρο του. Έχει ετοιμαστεί από καιρό, έρχεται με μια βαλίτζα τραγούδια, στιχάκια, με όλον τον πλούτο που έχει μαζέψει πόντο πόντο στις πλάτες του. Αρχίζει να σου λέει τις ιστορίες του. Κοιτάει τα μάτια σου, θέλει να περάσει μέσα.

Έτσι έχει μάθει να ονειρεύεται. Την ώρα της παράστασης του, έχει τον πρώτο λόγο και τον τελευταίο. Έχει το δικαίωμα να αποσυντονίζεται . Ξεκινάει να σου πει μια ιστορία και βλέπει ένα τεράστιο «ΒΙΑΣΤΗΣ» μπροστά του. Και σφίγγεται το στομάχι του.. Γιατί ένα σάπιο σύστημα και ένας βιαστής να συνεχίζουν να βιάζουν τη στιγμή αυτή την μαγική;

Πριν και μετά μπορεί όποιος θέλει να παρέμβει. Αν όμως ο καλλιτέχνης θέλει μόνο μάτια ανοιχτά και φωτεινά για να επικοινωνήσει το μέσα του , οφείλει να το ζητήσει. Είπε σαφώς πως συμφωνεί, πως είναι με το μέρος μας,, αλλά τώρα είναι η ώρα της αφήγησης. Γιατί αν ακούσεις προσεκτικά τον κάθε στίχο, έχει απαντήσει σε όλα αυτά χρόνια πριν, και σου απλώνει το χέρι να πιαστείς απ την βάρκα του…”

Μανώλης Δράκος