• 21 Οκτωβρίου, 2020

Ραπτόπουλος: Ζητώ συγγνώμη από τη Μάγδα Φύσσα (vid)

 Ραπτόπουλος: Ζητώ συγγνώμη από τη Μάγδα Φύσσα (vid)

Ο Κωστής Ραπτόπουλος ζήτησε συγγνώμη από τη Μάγδα Φύσσα για τα εμετικά σχόλιά του μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή.

Συγκεκριμένα τότε ο γνωστός αθλητικογράφος είχε πει μεταξύ άλλων:

«Τα άλλα που ακούω είναι βερεσέ. Το πατριωτικό κομμάτι δεν πάει πουθενά, πάει στη ΝΔ, οι κομμουνιστές τελειώσατε, και πείτε εσείς, τι έχετε να πείτε. Φτιάξατε και τον αλήτικο τον νόμο του Παρασκευόπουλου, θα κάτσει μισό χρόνο φυλακή ο άλλος, θα βγει κι η μάνα (σ.σ.: του Παύλου Φύσσα) πανηγύριζε. Η μάνα πανηγύριζε γιατί παίρνει τα 800 χιλιάρικα. Πανηγύριζε η μάνα…».

Όπως ήταν λογικό προκλήθηκε σάλος από τα λεγόμενα του, με τον Κωστή Ραπτόπουλο να ζητεί συγγνώμη από τη Μάγδα Φύσσα και να τονίζει ότι έπεσε θύμα κακής πληροφόρησης.

“Δεν θα μπορούσα να κάνω τη μ@λ@κία να τα βάλω με γυναίκα που έχει χάσει παιδί», τόνισε ο Θεσσαλονικιός αθλητικογράφος και πρόσθεσε:

«Ζητώ λοιπόν συγγνώμη στη Μάγδα Φύσσα και την κοιτάω στα μάτια γιατί και εγώ έχω παιδί το οποίο αν χανόταν ποτέ, κάτι το οποίο δεν θέλω να σκέφτομαι, δεν θα δεχόμουν χρήματα ή αν έπαιρνα θέματα θα τα έδινα σε φτωχά παιδιά ή καρκινοπαθή».