• 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση “ψευτογιατρού” – Περισσότερα από 60 τα νέα θύματα

 Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση “ψευτογιατρού” – Περισσότερα από 60 τα νέα θύματα

Κάθε ώρα που περνά όλο και περισσότερες μαρτυρίες θυμάτων του “ψευτογιατρού” έρχονται στο φως και οι λεπτομέρειες είναι ανατριχιαστικές.

Ψευτογιατρός: Νέες αποκαλύψεις – Εξετάζεται για τέταρτο θάνατο

Σύμφωνα με το Star, το απόγευμα της Τρίτης ξεκίνησε η έρευνα της ασφάλειας με τις συμπληρωματικές καταθέσεις των νέων θυμάτων του γιατρού «μαϊμού».

Πρώτη έχει κληθεί η μητέρα από την Παιανία το παιδί της οποίας έχει καθηλωθεί σε αναπηρικό αμαξίδιο από τα μαντζούνια του. Στη συνέχεια η οκταμελής ομάδα της υποδιεύθυνσης περιουσιακών δικαιωμάτων που έβγαλε την υπόθεση θα ξεκινήσει πόρτα πόρτα να προσεγγίζει και τα υπόλοιπα θύματα. Η αρχή θα γίνει από την Παιανία, ενώ στη συνέχεια θα μεταβούν και στην επαρχία.

Τα νέα θύματα μέχρι τώρα είναι περισσότερα από 60, ενώ κάποια από αυτά έχουν καταγγείλει ότι ο ψευτογιατρός τους πήρε 40.000 ευρώ. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, την Τετάρτη στην ασφάλεια θα βρεθεί η συγγενής του άνδρα από τον Βόλο που δεν αποκλείεται να είναι το τέταρτο θύμα του ψευτογιατρού. Η γυναίκα έχει ισχυριστεί ότι ο άνθρωπός της έκανε τη θεραπεία του Κοντού, ενώ παράλληλα συνέχιζε και τη χημειοθεραπεία.

Επίσης, η ασφάλεια βρίσκεται πολύ κοντά στο να μετατρέψει το πλημμέλημα της απατής των δυο συγκατηγορουμένων γιατρών του Κοντού σε κακούργημα, ενώ έχουν ήδη βρεθεί στους λογαριασμούς τους χρήματα. Τέλος η οικογένεια του 16χρονου από τις Σέρρες και της 14χρονη από την Κω βρίσκονται στην Αθήνα και ευχαρίστησαν κατ΄ιδίαν τους αστυνομικούς που έδεσαν την υπόθεση.

Πηγή: enikos.gr