• 29 Ιανουαρίου, 2022

Eξελίξεις με πιθανή σύλληψη Παναγιωτόπουλου – Η νέα έρευνα του εισαγγελέα

 Eξελίξεις με πιθανή σύλληψη Παναγιωτόπουλου – Η νέα έρευνα του εισαγγελέα

Εντολή για περαιτέρω έρευνα έδωσε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης στην Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ώστε να διαπιστωθεί αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πρώην παραγωγός του «Ράδιο Αρβύλα» έχει δημοσιοποιήσει και άλλα βίντεο ερωτικού περιεχομένου με άλλες γυναίκες. Μετά την τελευταία εξέλιξη είναι πολύ πιθανό ο Παναγιωτόπουλος να βρεθεί με χειροπέδες.

Η εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που πυροδότησε την νέα έρευνα είναι να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Συγκεκριμένα, το αδίκημα που ερευνάται εάν τελέστηκε είναι αυτό της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha ένα διαπιστωθεί ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει ανεβάσει κι άλλα βίντεο, ακόμα και αν η ανάρτηση έχει γίνει με ψευδώνυμο, τότε μπορεί να συλληφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία καθώς το αδίκημα που ερευνάται θεωρείται διαρκές.

Τα πράγματα, δε, μπορεί να γίνουν ακόμα χειρότερα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στην περίπτωση κατά την οποία διαπιστωθεί ότι έχει πάρει και χρήματα για αυτά τα βίντεο καθώς τότε η κατηγορία σε βάρος του θα αναβαθμιστεί σε κακούργημα.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ικανοποιημένη η πρώην σύντροφός του μετά την έρευνα
Μετά την ανακοίνωση της νέας έρευνας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο η πρώην σύντροφός του, η γυναίκα από την οποία ξεκίνησε η «χιονοστιβάδα» αποκαλύψεων καθώς ήταν το πρώτο θύμα που απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη, δήλωσε ικανοποιημένη από τις εξελίξεις

«Είμαι ικανοποιημένη από την εισαγγελική εντολή. Είχα πει ότι υπάρχουν και άλλα βίντεο και είμαι στη διάθεση των αρχών για να βοηθήσω την έρευνα. Η δική μου υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Το κακό όμως έχει γίνει. Πρέπει κάποια στιγμή να μπει τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη και οι ένοχοι να πληρώσουν» είπε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Μετά τις συνεχείς καταγγελίες που έρχονται στο φως για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, οι κάτοικοι της Αλοννήσου φαίνεται να έχουν στραφεί εναντίον του. 

Όπως αποκάλυψε το Πρωινό και ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης, το νησί  έχει γεμίσει από υβριστικά συνθήματα και αφίσες που του ζητούν να μην ξαναπάει εκεί. 

Το κλίμα για τον πρώην συνεργάτη του «Ράδιο Αρβύλα», είναι πολύ αρνητικό  μετά την αποκάλυψη πρώην συντρόφου του πως διέρρευσε στο διαδίκτυο φωτογραφίες της και βίντεο με πορνογραφικό υλικό.